iPhone 8 vs Moto Z3

0 Shares
0
0
0

IPhone 8 a fost inlocuit de modele mult mai bune. Acesta este iPhone-ul din 2014, cu noi componente si incarcare wireless, si pare deosebit de interesant in comparatie cu Moto Z3 si accesoriile modulare.

Asadar, probabil ca hipsterii nu vor fi pasionati de 8 – dar exista diferente mai importante in interior. Z3 are un procesor octa-core care suna impresionant, dar este o alegere usor invechita atunci cand majoritatea flagship-urilor Android au Snapdragon 845. (Motorola, probabil, a lasat vechiul procesor pentru a mentine pretul scazut.) A11 Bionic cip de Apple este, de asemenea, un model din 2017, desigur, dar dispozitivul a fost optimizat usor pentru a obtine cele mai bune rezultate. Petru cei pasionati de telefoane iPhone cu siguranta cea mai buna varianta este iPhone 8 atunci cand vor sa cumpere un telefon mai vechi, insa vom afla mai multe despre cele doua modele.

Z3 are, in general, specificatii mai atragatoare in majoritatea zonelor: are un ecran mult mai mare si camere cu doua obiective orientate spre spate si ofera 5G. Dar iPhone 8 castiga inapoi cateva puncte cu video 4K si incarcarea wireless mentionata mai sus – si iOS, desigur, ceea ce este adesea suficient pentru utilizatori.

Toate smartphone-urile noi sunt comparate cu iPhone-urile, indiferent cat de diferita ar fi o piata. Moto Z3, a anuntat pe 2 august, ca este cel mai apropiat de iPhone 8 , dar este drastic mai ieftin, cel putin in Statele Unite.

Deci, 8 este zvelt, usor si atractiv si se simte bine in mana. Are inca niste margini groase si un buton de Acasa, deoarece a fost proiectat cu mult inainte decat modelele actuale de smartphone pe tot ecranul, iar daca sunteti in cautarea unui design revolutionar sau chiar modern, acesta nu este pentru dvs.

Moto Z3 este aproape invers. Este hiper-modern, cu un ecran extrem de mare (considerabil mai mare) si mult mai interesant. De asemenea, intruchipeaza o tendinta de acum cativa ani: designul modular. Puteti cumpara componente suplimentare pentru plug-in si puteti schimba accesoriile pentru jocuri, aparatul foto sau camera.

Moto Z3 are doar 2 optiuni de culoare: Ceramic Black si Deep Indigo. IPhone 8, in schimb, este disponibil in argintiu, auriu, gri si rosu.

Am mentionat deja ca Moto Z3 are un ecran mult mai mare decat iPhone 8. Probabil are si mai multa putere de procesare – desi cip-ul Snapdragon 835 octa-core este vintage; majoritatea flagship-urilor din 2018 au 845 – si de doua ori mai mult RAM. Si este comercializat ca primul smartphone 5G – desi acest lucru va necesita utilizarea unui Mod 5G, care va fi lansat in 2019. 8, pe de alta parte, are camere video mai bune, capabile sa inregistreze 4K spre deosebire de 2160p de la Z3; ofera, de asemenea, incarcare wireless, iar Z3 nu.

Software-ul poate fi factorul decisiv pentru multi cumparatori potentiali – cu siguranta pentru multi cititori obisnuiti de Macworld. IPhone 8 ruleaza iOS, iar cei care sunt obisnuiti cu usurinta de utilizare a platformei respective, aplicatiile, functiile de securitate si confidentialitate nu vor dori sa treaca la Android.

0 Shares
You May Also Like