De ce tinerii aleg sa se mute la bloc?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta majoritatea tinerilor care aleg sa se mute din casa parinteasca, si care au un loc de munca stabil, aleg sa isi cumpere propria locuinta, decat sa se mute in chirie. Este firesc acest lucru, dat fiind faptul ca vor plati rata pentru propria casa, si nu ii vor baga bani in buzunar unui proprietar de apartament pentru a sta in chirie.

A locui la bloc, intr-un apartament potrivit, este un lucru extrem de avantajos, iar in urmatoarle randuri vom prezenta cateva dintre motivele pentru care este indicat sa va cumparati si dvs. un apartament in complexul 85eastside.

Costuri mai mici decat ale unei case

Atunci cand discutam despre costurile mai mici ale apartamentelor in comparatie cu costurile caselor, facem referire la mai multe aspecte. In primul rand, mentionam faptul ca o casa este mult mai scumpa decat un apartament, iar in multe situatii, o casa nou construita intr-un cartier rezidential, poate costa chiar dublu, in comparatie cu un apartament in complexul 85eastside.

Luati apoi in considerare si costurile in ceea ce priveste asigurarea locuintei si impozitul pe care trebuie sa il platiti. Cu siguranta o casa necesita cheltuieli mai mari in comparatie cu un apartament in complexul 85eastside, asa ca acesta este un alt motiv ideal pentru a lua in considerare cumpararea unui apartament.

Apartamentele necesita o intretinere mai mica in comparatie cu casele independente, dat fiind faptul ca nu sunt atat de spatioase precum casele. In conditiile in care suprafata pentru intretinere va fi mica, intretinerea este mai mica. In aceste conditii, veti economisi si timp, dar si bani, pentru ca nu veti cheltui atat de multi bani pentru cumpararea produselor de curatenie sau a altor produse de intretinere.

Siguranta

Spre deosebire de casele independente, apartamentele ofera o siguranta generala tuturor rezidentilor sai. Apropierea de vecini este principalul factor de securitate al traiului intr-un apartament. Facilitatile de securitate 24×7 dintr-un apartament ofera o securitate completa tuturor locuitorilor apartamentului.

Comunicare

Viata intr-un apartament este total diferita in comparatie cu o casa independenta. Traind o viata in comunitate va ofera mai multa comunicare si posibilitatea de a lega stranse prietenii cu vecinii de pe scara. Este bine sa construiti conexiuni mai bune cu vecinii.

Daca in oras nu aveti prieteni sau rude in apropiere, este intotdeauna mai bine sa alegeti un apartament, deoarece puteti face cunostinta cu unele dintre numeroasele familii din bloc, si puteti lega relatii de prietenie, pentru a avea cu cine sa comunicati.

Accesabilitate

Apartamentele sunt construite in majoritatea zonelor cu accesibilitate usoara catre toate locatiile de top. Accesul usor la scoli, birouri, centre comerciale si alte locatii de mare importanta din apropiere, ofera un trai vesel.

Majoritatea complexlor rezidentiale sunt construite in comunitati infloritoare, aproape de transportul public, magazine, restaurante si centre comerciale; astfel incat totul sa fie la dispozitia locatarilor.

Este mult mai usor sa va mutati intr-un apartament intr-o locatie dorita a orasului, pentru ca pretul este mai accesibil; in timp ce casele sunt mult mai scumpe de construit pentru un singur proprietar. Locuirea intr-un apartament poate fi foarte benefica daca doriti sa mergeti la munca si este excelent daca doriti sa experimentati viata de noapte a orasului.

Toata lumea vrea sa traiasca intr-un cartier bun, fara crime si fara tot felul de alte infractiuni, sau cel putin sa gaseasca un loc urban aproape de locul lor de munca. Evident, complexele de apartamente se incadreaza perfect in aceste cerinte.

Majoritatea apartamentelor sunt situate in locatii convenabile, oferind rezidentilor acces facil la statiile de autobuz pentru a merge la munca, la spitalele din apropiere, la institutiile de invatamant si la locurile de munca.

Se poate vedea asadar foarte clar faptul ca este foarte avantajos traiul intr-un apartament, pentru ca ofera foarte multe avantaje.

In cazul in care intentionati sa va cumparati un apartament, puteti alege dintre un apartament vechi, si un apartament nou. De preferat ar fi sa va indreptati atentia spre un apartament nou, in complexul 85eastside, care va fi finisat in gri. Ba mai mult, veti avea si loc de parcare inclus, deci veti scapa de o grija in plus.

In schimb, in cazul in care alegeti sa cumparati un apartament vechi, cel mai probabil va fi necesar sa efectuati lucrari de renovare. Este adevarat faptul ca un apartament vechi la prima vedere este mai putin costisitor decat un apartament nou, insa luati in considerare cum doriti sa arate apartamentul la final si faceti cateva calcule.

La final veti ajunge la concluzia ca este mai indicat un apartament nou in complexul 85eastside, pentru ca nu mai trebuie sa investiti bani in renovare. In plus, veti fi aproape si de supermarketuri, de centru comercial, de statiile de autobuz, de spitale, farmacii, si toate cele necesare pentru a o viata confortabila si lipsita de griji.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like