Motive pentru care nu trebuie sa te casatoresti

0 Shares
0
0
0

Motive pentru care nu trebuie sa te casatorestiLa un moment dat, anumite cupluri se hotarasc sa se casatoreasca. De obicei, acest lucru se intampla atunci cand cei doi parteneri sunt convinsi de faptul ca isi doresc foarte mult sa petreaca restul zilelor impreuna.

Ca deseori nu se intampla asa pana la final, e o alta poveste. Insa, daca va hotarati sa va casatoriti si sa faceti nunta, un aspect important in organizare il reprezinta alegerea unei formatii nunta Bucuresti. Posibilitatile fiind multe, alegerea e dificila.

Daca vrei sa alegi una dintre cele mai cautate formatii nunta Bucuresti, intra pe site-ul www.mihaidinescu.ro. Sa nu te miri cand vei recuoaste chipul finalistului de la show-ul Romanii au talent, Mihai Dinu, deoarece el este unul din artistii care canta cu aceasta formatie.

Sunt destul de des intalnite cazurile in care partenerii nu se casatoresc din iubire, ci din alte motive total neindicate. Iata cateva dintre ele:

[adsenseyu1]

Din mila

Ei bine, nu e deloc indicat sa te casatoresti dintr-un astfel de motiv, insa unii chiar se casatoresc din mila. Cand vrei sa faci acest pas, gandeste-te la faptul ca sentimentul de mila ar putea disparea extrem de usor, moment in care iti poti da seama de faptul ca ai facut o greseala extrem de mare. Chiar daca persoana cu care vrei sa te casatoresti te iubeste enorm de mult, nu trebuie sa faci acest pas doar pentru ca iti este mila. Nu este corect nici pentru tine, nici pentru ea.

Pentru a face in ciuda cuiva

Acesta este unul dintre motivele cele mai prostesti pentru care ai alege sa te casatoresti cu cineva. Cand te casatoresti, o faci din dragoste pentru persoana cu care te casatoresti, in nici un caz pentru a-i face in ciuda alteia. Casatoria ar trebui sa fie ceva frumos, plin de dragoste si iubire. Sa procedezi astfel nu e altceva decat un act prostesc, lipsit de respect fata de cealalta persoana. Poate el/ea chiar te iubeste.

Pentru a scapa de situatia grea din familie

[adsenseyu1]

Din nefericire, astfel de situatii se intampla. Pe de o parte, ele sunt de inteles, insa de cealalata parte, nu. Chiar daca ai o situatie mai dificila in familie, nu trebuie sa te casatoresti pentru a scapa de ea, si sa te casatoresti asa, cu oricine. De ce? Pentru ca e foarte probabil sa sari din lac in put. Cand te casatoresti trebuie sa fii convins ca ai gasit persoana potrivita, persoana pe care sa o iubesti si sa o respecti, persoana care la randul ei sa faca la fel.

Pentru un statut social mai bun

In ultima perioada tot mai des intalnim casatorii de genul acesta. Unele persoane ignora absolut totul, ignora varsta, ignora caracterul, ignora aspectul fizic. Tot ceea ce conteaza sunt banii si un statut social cat mai bun. Ei bine, de cele mai multe ori, astfel de casatorii nu rezista.

Cand faci marele pas, nu o fa pentru motivele de mai sus si asigura-te de faptul ca nici persoana cu care te vei casatori nu face acest lucru pentru cele amintite mai sus.

0 Shares
You May Also Like