Nu stii ce sa te joci cand vrei sa te impusti cu prietenii? Iata o lista de jocuri

0 Shares
0
0
0

Nu stii ce sa te joci cand vrei sa te impusti cu prietenii? Iata o lista de jocuriIata cele mai cautate jocuri de catre shooteri:

  • FORTNITE BATTLE ROYALE

Fortnite este titlul emblematic al Epic Games si necesita o configurare musculara, dar este in regula – acesta este adevaratul joc, nu o adaptare mobila. Prin urmare, va puteti folosi contul pentru a incerca in continuare primele 1 si pentru a va imbunatati nivelul chiar si in miscare.

Aveti grija: Fortnite nu mai este disponibil in App Store sau Play Store din cauza unui conflict intre dezvoltatorul pe de o parte si Apple si Google pe de alta parte.

Jucatorii iPhone nu mai pot descarca jocul, dar pe Android este inca posibil sa il descarcati direct de pe site-ul oficial al jocurilor Epic. Va explicam cum sa il instalati intr-un articol dedicat. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

  • PUBG MOBILE

Celebrul camp de lupta Playerunknown a aterizat pe mobil la inceputul anului 2018, dupa ce a cucerit PC-ul pe tot parcursul anului 2017. Conceptul este simplu: sunteti parasutati pe o harta uriasa impreuna cu alti 99 de jucatori.

De-a lungul timpului, dimensiunea hartii se micsoreaza din cauza raspandirii gazului mortal, asa ca depinde de tine sa ramai intr-o zona sigura si sa te inarmezi pentru a spera sa devii ultimul supravietuitor al jocului.

  • DRAGON BALL LEGENDS

Licenta Dragon Ball a avut deja un mare succes pe mobil cu Dokkan Battle. Cu toate acestea, este inca mai potrivit pentru un anumit gen: cel al jocului de lupta.

Cu Dragon Ball Legends, seria revine la ea pentru un joc mult mai dinamic, care va va cere sa lantati atacuri normale si atacuri speciale in timp ce va ocoliti adversarul.

  • LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT

Referinta absoluta a MOBA pe PC, League of Legends este disponibila pe smartphone-uri din decembrie 2020. Jocul foloseste aceeasi mecanica ca si versiunea pentru PC, cu obiectivul de a distruge Nexus-ul opus, eliminand in acelasi timp aspectele care l-ar putea face prea complicat. pentru manipulare pe ecranul tactil.

Sunt disponibili aproximativ cincizeci de eroi, de la Garen la Jinx prin Ahri, Blitzcrank sau Gangplank. Jocul este complet gratuit, cu acces la toate personajele. Cu toate acestea, este inca posibil sa platiti daca doriti sa obtineti anumite articole, avataruri, sau puteri speciale in lupta.

  • AMONG US

Intre noi s-a impus ca fenomen al jocului din 2020 cu conceptul sau inspirat de varcolac. In cadrul echipajului vostru se afla unul sau mai multi impostori care cauta doar sa va saboteze nava si sa elimine toti membrii echipei cu cea mai mare discretie.

Alti jucatori, pe de alta parte, trebuie sa indeplineasca o serie de sarcini sau sa-i scoata cu intelepciune pe cei pe care ii considera impostori.

  • ANTIYOY

In spatele graficii sale simpliste, Antiyoy ascunde un joc de strategie complex si profund. Regulile sunt usor de invatat: aveti sateni, lancieri, ferme si turnuri de aparare. Trebuie sa va extindeti teritoriul cu ajutorul colonistilor dvs. pentru a castiga mai multi bani si a recruta noi unitati pentru a va ataca in cele din urma adversarii.

Puteti juca in modul campanie, prin niveluri personalizate sau impotriva prietenilor dvs. (pana la 7 jucatori) pe un singur dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like