Servicii de infrumusetare la doar cateva click-uri distanta!

0 Shares
0
0
0

Restrictiile si pandemia globala ne-au facut sa ne schimbam treptat stilul de viata. Din motive de precautie nu am mai mers la saloanele de infrumusetare si din obisnuinta le-am eliminat din rutina lunara sau saptamanala.

In acest fel, numarul de la receptia lor s-a pierdut in cele mai multe cazuri, iar frecventa s-a diminuat incet. O noua modalitate de a te programa la salon a reinventat aceasta rutina din viata noastra. Ai servicii de infrumusetare la doar cateva click-uri distanta!

Usurinta cu care ne descurcam acum in mediul online este benefica pentru toata lumea. Tanar sau la a doua tinerete – cu totii putem profita de beneficiile aduse de tehnologie. Unul dintre cele mai clare cazuri este aparitia platformei Stailer. Navigand pe internet nu doar ca poti gasi cele mai bune saloane de infrumusetare, ci ai posibilitatea si de a te programa.

Programarile prin platforma Stailer te duc in cateva minute la salon!

Tu alegi data si ora, iar de restul se ocupa site-ul. In contul de client sau prin numarul de telefon poti face o programare pentru tine sau un prieten. Orasele in care poti rezerva un loc la salon sunt in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Oradea si Cluj Napoca. Programeaza-te online pentru epilare axila la salon Triquestra! Salonul dispune de numeroase alte servicii de infrumusetare sau intretinere corporala la care poti apela oricand.

Fiecare rezultat aparut dupa introducerea zonei in care te afli si a serviciului dorit, fie el salon sau stilist, contine toate detaliile necesare pentru a face o alegere. Optiunile pe care le ai sunt intr-un numar foarte mare, dar pentru facilitarea deciziei site-ul iti pune la dispozitie mai multe informatii. Beneficiaza de era tehnologiei si opteaza pentru servicii de infrumusetare la doar cateva click-uri distanta!

De pe site vei afla urmatoarele:

  • Zona in care se afla salonul
  • Pretul serviciului dorit
  • Ce alte servicii mai presteaza
  • Care este durata programarii
  • Care este programul general al salonului
  • Recenziile clientilor
  • Rezultatele profesionistilor.

Cat este de simplu sa alegi acum, dupa ce ai vizualizat toate aceste informatii? In plus, platforma este complet gratuita si nu percepe costuri pentru oricare dintre operatiuni. Ai posibilitatea de a petrece cat timp doresti pentru a alege salonul preferat. Vezi si in acest articol mai multe detalii despre stailer.ro.

Site-ul este ideal atat pentru clienti, cat si pentru stilisti. Stilistii si saloanele de infrumusetare isi pot inscrie afacerea in doar cativa pasi. Gestionarea mai simpla a programarilor si posibilitatea de a fi mai cunoscut in mediul online este extrem de benefica pentru acestia. Clientii se pot programa eficient si stilistii afla imediat despre acestea.

Anularea programarilor se poate face din contul de pe site sau cu ajutorul link-ului din mesajul primit la numarul de telefon. Oricare dintre parti va anula programarea, cealalta va fi informata.

Nu iti face griji nici in privinta reamintirii despre programarea ta, pentru ca vei putea seta intervalul la care sa ti se trimita notificari. Profita de varietatea de servicii de infrumusetare la doar cateva click-uri distanta!

0 Shares
You May Also Like