Foloseste aplicatii mobile pentru a-ti organiza casa in mod eficient si rapid!

0 Shares
0
0
0

Foloseste aplicatii mobile pentru a-ti organiza casa in mod eficient si rapid!Descopera tehnologia poate fi cel mai bun aliat pentru a indeplini treburile casnice. Organizarea casa ta este foarte simplu cu aceste aplicatii? Noteaza!

Una dintre aplicatiile de organizare a casei tale este Dommuss

Fa familia cea mai buna echipa cu Dommuss! Aceasta este una dintre aplicatiile de organizat care ajuta treburile casnice sa se faca la timp.

Ti s-a intamplat ca cineva a fost lasat sa duca gunoiul sau sa spele vasele murdare si nu a facut-o? Gata cu uitarea! Cu aceasta aplicatie, ei vor avea la indemana o agenda partajata si sincronizata pentru a evita confuzia in performanta muncii casnice. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Cu aplicatia OurHome casa ta va fi intotdeauna asa iti place

Daca doresti ca toate treburile casnice sa fie bine definite si distribuite, descarca OurHome. Aceasta aplicatie ofera optiunea de a crea un utilizator pentru fiecare membru al familiei, astfel incat sa poata fi atribuite sarcini. De indata ce le termina, vor fi rasplatite cu un numar de puncte. Incurajeaza-te sa ai cel mai bun rating!

In plus, OurHome stie ca dovezile sunt importante, asa ca iti permite sa faci fotografii, astfel incat sa fie inregistrate ca ti-ai facut treaba foarte bine. Aceste aplicatii pentru a organiza, sunt de mare ajutor in caa ta!

Incurajeaza-te sa descoperi Nest Egg!

Aceasta aplicatie iese in evidenta fata de celelalte aplicatii de organizat, de exemplu, daca ti-ai schimbat casa, stii ca in miscari poti pierde obiecte… cu Nest Egg, acest lucru nu va fi o problema din nou. Aceasta aplicatie iti va permite sa faci un inventar al mobilierului si obiectelor pe care le ai in casa. Cum functioneaza? Daca elementul are un cod de bare, scaneaza-l si de asemenea, creaza o fila si adauga o fotografie.

Fiind unul dintre cei care prefera sa fie clar cu privire la ceea ce au acasa, la birou sau in orice proprietate, are avantajele sale, cum ar fi recunoasterea bunurilor in caz de furt…

Ofera aplicatiei Clean House o sansa si fa-ti spatiile sa straluceasca

Cat de des doreti sa cureti rezervorul? Pentru ca sa nu iti fie dor sa o faci, lasa un memento biluar in Clean House Aceasta aplicatie iti aminteste de rutinele de curatare ale diferitelor site-uri ale casei, astfel incat, atunci cand introduci aplicatia, vei gasi o lista cu lucrurile pe care ar trebui sa le faci in acea zi.

In cadrul cererilor de organizare a casei, vei gasi Any.do

Cu Any.do inchidem aceasta lista de aplicatii pentru ati organiza casa, o folosim pentru a vedea sarcinile in asteptare in timpul zilei, alege-le pe cele pe care doresti sa le faci si timpul in care o poti face.

Nici o problema daca in cele din urma nu a putut spala hainele tale! Modifica alarma pentru o alta zi sau sterge-o daca partenerul a finalizat-o deja.

Organizarea treburilor casnice poate da batai de cap, dar folosind o aplicatie de acest gen, totul poate fi mult mai simplu! Ce astepti? Alege una!

 

0 Shares
You May Also Like