Dulap de baie clasic pentru baia ta moderna

0 Shares
0
0
0

Dulap de baie clasic pentru baia ta modern?

Mobilierul pentru baie serveste nu numai ca depozitare practica, ci confera, de asemenea, baii caracterul familiar si ofera o nota individuala. În magazinul online familio.ro poti alege un dulap de baie alb cu linii drepte si un design în stilul Provence. Piesa de mobilier este potrivita pentru orice baie în stilul clasic sau Provence.

Dulapul de baie în culoarea alba impresioneaza prin designul sau atractiv, calitatea ridicata si functionalitatea maxima. Piesa de mobilier nu numai ca aduce ordine în baia ta, ci creste si atmosfera de confort si design.

Dulapul de baie alb cu doua rafturi deschise si doua închise creaza un spatiu suplimentar de depozitare a prosoapelor, detergentului, solutiilor de curatat, a produselor cosmetice si îl poti utiliza în mod optim.

Dulap de baie – Caracteristici

Liniile clare si designul fin se potrivesc perfect în baia ta. Dulapul de baie din MDF E1 este robust si durabil. Cele 2 compartimente deschise si cele 2 usi ofera suficient spatiu de depozitare pentru a-ti mentine produsele de curatat, articolele de toaleta si multe alte obiecte, bine organizate si la îndemâna. În plus, acest dulap poate fi curatat cu usurinta cu o cârpa umeda.

Dulapul de baie este fabricat din MDF E1, iar suprafata este tratata cu lac alb ecologic, care este impermeabil si usor de curatat. În partea de jos, are un spatiu închis, ceea ce permite ca articolele stocate în el sa fie mai bine protejate.

Acest produs este foarte potrivit pentru depozitarea articolelor de toaleta. De asemenea, îl poti decora cu plante în ghivece sau lumânari parfumate.

Dulapul versatil poate fi adaptat si bucatariilor, ca spatiu suplimentar de depozitare. Suprafata dulapului vopsit în alb si liniile stratificate sunt perfect combinate cu mânerele tip buton metalice, conferind dulapului o textura eleganta care se potriveste cu aproape orice alta culoare si stil de decorare.

Produsul poate fi folosit ca dulap de baie, dulap de colt si dulap de veranda etc. Sertarul este canelat, eliminând necesitatea instalarii sinelor glisante. Usa dulapului poate fi deschisa la 180 de grade pentru o manipulare usoara. Picioarele înalte ale dulapului împiedica apa curenta sa erodeze lemnul si obiectele interne.

Culoarea si stilul reunite individual

Pentru mai multa individualitate, dulapul de baie este în culoarea alb modern lucios si se poate fi combinat cu designul mobilierului de baie în functie de preferintele tale personale.

Mobilierul pentru baie are o functie practica, deoarece are o functie practica, adica, este un loc pentru depozitarea accesoriilor si produselor cosmetice, precum si o functie estetica, deoarece creaza un decor interior perfect. Cu toate acestea, atunci când alegi mobilierul pentru baie, trebuie sa iei o decizie foarte importanta, deoarece, mobilierul pentru baie este o investitie pe termen lung.

Decizia în sine este în mare masura determinata de preferintele personale. Nu este de mirare ca ar trebui sa analizezi toate avantajele si dezavantajele înainte de a lua decizia finala.

Mobilierul care poate fi asezat pe podea este cea mai universala si clasica varianta a dulapurilor de baie. Schimbarea locatiei si instalarea nu necesita nicio lucrare de renovare suplimentara si nu este nevoie sa faci gauri în perete.

Pentru a sta în picioare, dulapul de baie este prevazut cu picioare si astfel,  faciliteaza curatarea podelei pe sub dulap, eliminând praful si murdaria.

0 Shares
You May Also Like