Paralia Katerini – locul ideal pentru distractie

0 Shares
0
0
0

Exista doar doua conditii pentru o vacanta plina de distractie la mare: o gasca de prieteni, insa nu orice fel de prieteni, ci aceia alaturi de care petreci pana dimineata, aceia care nu simt oboseala sau plictiseala, aceia care se urca in masina fara niciun plan si adora lucrurile facute spontan. Pe scurt, aceia care iubesc viata si stiu sa se bucure de ea.

Este obligatoriu sa iei cu tine doar astfel de prieteni pentru o vacanta in Grecia. Conditia numarul doi este statiunea Paralia Katerini, locul ideal pentru tineri galaciosi si dornici de distractie.

Asadar, cheama-ti prietenii petrecareti si cautati din timp oferte in Paralia Katerini pentru a economisi si cativa banuti printr-o vacanta planificata din timp. Da, e adevarat, tinerii nu sunt cei care organizeaza vacantele din timp, ci se hotarasc de pe o zi pe alta. Dar, totusi, atunci cand vine vorba de Grecia, e nevoie de putina planificare.

De ce este statiunea Paralia Katerini locul perfect pentru distractie? Pentru ca ai unde sa petreci pana dimineata. Exista numeroase cluburi care ii asteapta pe tineri cu muzica buna si atmosfera de exceptie, cu DJ-i care isi fac treaba foarte bine si organizatori care pregatesc foarte multe surprize pentru tineri. Ai ocazia sa intalnesti alte gasti de prieteni la fel de dornice de a se distra si veti putea face asta impreuna.

Dintre cele doua orase – Paralia si Katerini – ce comunica printr-o poteca lunga in apropiere de malul marii, competitia petrecerilor este castigata detasat de Paralia. Cluburile devin neincapatoare, dar si tavernele, restaurantele si terasele tin pasul pana la rasaritul soarelui.

Unele dintre cele mai bune locuri pentru muzica greceasca live sunt tavernele The Sound of Bouzouki si Aeriko, iar in materie de cluburi, cele mai renumite pentru atmosfera extraordinara sunt Menta, care se afla pe plaja, Sofrano si Hoola Hoop Dance Club.

In ceea ce priveste cazarea si mancarea puteti sa alegeti camere studio care cuprind si o mini bucatarie, denumita chicineta, unde va puteti prepara chiar voi mancarea pentru a nu fi nevoiti sa cheltuiti foarte multi bani la restaurante. Hotelurile din Paralia Katerini dispun de foarte multe camere de acest tip.

0 Shares
You May Also Like