Samsung Galaxy Note Pro – aspect si atingere

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy Note Pro – aspect si atingereTehnologia evolueaza cat ai clipi. Pe cat de banala pare aceasta propozitie, pe atat de adevarata este si spunem asta pentru ca avem un argument solid, si anume noul Galaxy Note Pro.

Cei de la Samsung au venit si anul acesta cu ceva nou in ceea ce priveste tabletele, iar noul Galaxy Note Pro pare sa redefineasca conceptul de tableta.

Este oare un ecran de 12 inci prea mare pentru o tableta? Suntem pe cale sa aflam in cele ce urmeaza.

Cei de la Samsung au decis ca lumea are nevoie de tablete mai mari, prin urmare avem nu unul ci doua modele de 12.2 inci de la gigantul coreean. De parca linia produselor acestora nu era deja destul de scumpa, aceste modele noi sunt cele mai mari din seria noilor tablete Android.[adsenseyu1]

Gama de tablete Samsung se extinde acum de la 7 inci la 12.2 inci. Impartind marimi telefoanelor Galaxy Mega si Galaxy Note care au display-uri de pana la 6.3 inci, Samsung pare intr-adevar sa incerce toate marimile posibile.

Cele doua modele mari, Galaxy Note Pro si Galaxy Tab Pro, arata identic si au aproape aceleasi caracteristici astfel incat sunt usor de confundat sau amestecat.

Diferenta principala consta in acel S-Pen, care a dus la aceasta schema de denumire destul de confuza. S-Pen-ul a fost pastrat pentru  seria de smartphone-uri Galaxy Note, asa ca  probabil parea potrivit ca aceasta tableta sa se numeasca Note Pro.

In ceea ce priveste aspectul si senzatia la atingere un lucru este destul de clar: aceasta tableta este uriasa. Este, de asemenea, destul de grea si totodata masiva. La cele 753 de grame pe care le are, este mai usoara decat un MacBook Air de 11 inci, insa veti simti cu siguranta aceasta greutate daca o veti purta intr-o gentuta de umar.

Daca deja carati un laptop dupa dumneavoastra, cu siguranta nu va doriti inca o greutate in plus. Oricum, tableta Galaxy Note Pro are sens doar in cazul in care va poate inlocui laptopul, ceea ce este o adevarata provocare. In caz contrar, aceasta este destinata sa stea in siguranta intr-un birou sau pe o masa acasa, fiind capabila sa fie plimbata dintr-o camera in alta, insa nu utilizata ca dispozitiv principal.

[adsenseyu1]

Galaxy Note Pro ramane in mare parte fidela formulei de design curente a celor de la Samsung: partea din fata este scufundata in plastic alb, marginile sunt cromate, iar spatele este din plastic cu textura de piele falsa cu cusaturi. Inca nu am devenit fanii acestui tip estetic, dar ne-am resemnat sa-l acceptam. Acest dispozitiv este prevazut cu un singur buton cu inele cromate pentru Home, flancat de butoanele capacitive Back si Recents.

Deasupra ecranului veti putea observa un logo Samsung impreuna cu camera frontala de 2 megapixeli si senzorul de lumina ambinetala. Pe marginea din dreapta de deasupra acestora, veti putea vedea emitatorul infrarosu prevazut cu un buton de pornire / standby.

Cele mai multe dintre porturi si sloturi sunt localizate pe marginea din dreapta: de sus in jos veti putea observa S-Pen-ul, portul Micro-USB 3.0 pentru incarcare si sincronizare a datelor, un slot microSD acoperit si un slot pentru cartela SIM si el tot acoperit.

Pentru a afla mai multe despre tableta Galaxy Note Pro, dar si despre alte produse asemanatoare accesati http://www.dwyn.ro/portabile-tablete_pc-209-0-0.html .

0 Shares
You May Also Like