Scule si unelte de care ai nevoie acasa

0 Shares
0
0
0

Scule si unelte de care ai nevoie acasaFiecare barbat ar trebui sa aiba acasa o colectie de scule si unelte, si instrumente de mana pe care mai devreme sau mai tarziu va fi nevoie sa le foloseasca.

Daca ai si tu nevoie sa iti completezi colectia de scule si unelte, iti poti indrepta atentia spre CasaIdea, de unde poti selecta tot ceea ce iti trebuie, pentru a nu fi surprins de eventualele defectiuni.

Ia in considerare faptul ca de cele mai multe ori, nici vecinii, nici prietenii si nici cunostintele nu prea imprumuta sculele si uneltele pe care le detin, asa ca nu se stie niciodata cand poti avea nevoie de o surubelnita, de un cleste sau alta unealta, iar daca nu o ai la indemana, nu iti poti rezolva problema.

Iata asadar cateva exemple de scule si unelte pe care trebuie neaparat sa le ai acasa

  1. Surubelnite

Nu cred ca exista o casa la momentul actual, in care sa nu existe cel putin o surubelnita. Aceasta poate fi utilizata in diferite scopuri, incepand de la asamblarea si dezasamblarea obiectelor de mobilier, si pana la schimbarea bateriilor de la jucariile celor mici si nu numai.

Cea mai indicata solutie este sa iti indrepti atentia spre o trusa de surubelnite Troy T22332, care contine 32 de surubelnite care au marimi diferite, care sunt de diferite tipuri, si care iti vor fi de mare folos atunci cand va trebui sa efectuezi diferite lucrari acasa.

Intr-o trusa de surubelnite Troy T22332, vei putea sa gasesti surubelnite cu capul stea, surubelnite cu capul drept, torx sau hexagonal. Practic, in ceea ce priveste acest instrument, vei avea totul.

  1. Set de clesti

Un set de clesti este eficient pentru diferite aplicatii. Ai batut cuie intr-un material precum lemnul, iar acum este nevoie sa le scoti din lemn? Vei folosi un cleste.

Ai nevoie de un instrument pentru a taia o sarma sau alt material? Cu siguranta si in aceste conditii vei folosi tot un cleste. Deci, clestele este un instrument care nu trebuie sa iti lipseasca, si de preferat ar fi sa alegi un set de clesti, care sa cuprinda cateva astfel de instrumente, de tipuri si de dimensiuni diferite.

  1. Trusa de chei

Atunci cand deja esti in fata calculatorului si navighezi pe site-ul celor de la CasaIdea pentru a-ti alege instrumentele pentru acasa, cu siguranta trebuie sa arunci o privire si spre diferitele truse de chei.

O trusa de chei tubulare iti poate fi de mare folos, indiferent ca trebuie sa strangi sau sa destrangi unele piulite atunci cand lucrezi la masina, cand iti repari bicicleta, sau cand desfasori alte activitati.

Exista insa si chei fixe si chei inelare, care iti pot fi deosebit de utile. Ba chiar mai mult, exista chei care au un capat fix si unul inelar, iar ideea de a opta pentru un set de astfel de chei, cu siguranta este una foarte inspirata.

  1. Ciocan

Ciocanul este un alt instrument de mana pe care trebuie neaparat sa il ai in gospodarie. Poti opta pentru ciocane de diferite tipuri (de dulgheri, de gresie si faianta, etc.). Un asemenea instrument este deosebit de util atunci cand trebuie de exemplu sa bati cuie, sau chiar si cand vrei sa spargi un stalp din BCA, si nu numai.

  1. Cutit utilitar

Cutitul utilitar sau cutterul dupa cum mai este acesta denumit, iti poate fi de mare folos in diferite situatii. Cand ai de taiat o coala de rigips, o coala de polistiren, cand trebuie sa tai un material sau un carton, cu siguranta cutterul isi va dovedi eficienta.

Acestea sunt asadar 5 exemple de instrumente pe care trebuie sa le ai in casa. Fireste, pe langa acestea mai ai nevoie de o masina de gaurit, de un flex sau de alte scule electrice.

0 Shares
You May Also Like