Bani pe internet –idei si sfaturiIn momentul in care cautati idei si anunturi care sa va ajute sa faceti bani cu ajutorul internetului veti gasi tot felul de sugestii, incepand de tehnoredactare si pana la aflieri, bloguri, PR, SEO, PPC, angajare videochat si lista poate sa continue.

Sunt unele domenii din aceasta lista in care se castiga foarte bine dar este necesar si sa aveti studii in domeniul respectiv sau abilitati bune pe nisa, si de asemenea unele firme pot sa ceara la angajare si un portofoliu sau recomandari din partea altor firme la care ati lucrat.

De asemenea unele dintre joburile de pe lista chiar daca au loc pe internet nu sunt bine platite si sunt destul de complicate, si aici putem adauga plata la click sau PPC unde veti fi platiti foarte putin fara sa mai mentionam ca unele dintre oferte sunt spam si veti pierde timpul degeaba fara sa castigati nimic. Read More →

Scopurile si audienta in SEODefineste-ti scopurile.

In primul rand, determina-ti scopurile ca website sau ca business. Vrei sa conduci vanzari prin site-ul propriu? Iti monetizezi site-ul prin add-uri si tangential vrei sa cresti traficul si vizitatorii?

Scopurile tale vor determina pe ce tip de continut ar trebui sa te concentrezi. Pentru cea mai buna optimizare seo Bucuresti, intra pe DanBradu.com!

Daca pe primul loc este vazarea anumitor produse (magazin online), focus-ul tau primar ar trebui sa se axeze pe pagini atractive, informative, ale tuturor produselor pe care le ai in vanzare. Aceste pagini trebuie sa fie bine optimizate atat pentru search cat si pentru conversii. Read More →

Care sunt modurile de a realiza un site?Pentru a crea un site sunt solutii mai simple si mai complexe. Datorita modului in care au evoluat tehnologiile web in ultima vreme este posibil ca pentru un site simplu de prezentare sa nu fie nevoie de un programator. Sunt si posibilitati free prin care se poate realiza un site si este nevoie de ceva documentare si de rabdare si deschidere spre invatare.

Noi va recomandam ca in cazul in care nu stiti exact ce trebuie sa faceti sa apelati la o firma care se ocupa cu crearea de site-uri pentru a va asigura ca totul va iesi foarte bine. In acest sens puteti intra pe It Exclusiv pentru a va face o idee asupra preturilor.

Exista mai multe cai prin care poate sa fie creat un site si mai jos va vom explica principalele moduri in care o pagina web poate fi realizata. Read More →

Cat de greu este sa atragi clienti online?

Cat de greu este sa atragi clienti online?
Firmele de ca firma care se ocupa de web design itexclusiv.ro sunt cautate in general de cei care doresc sa-si deschida o afacere online. Este important ca tu, ca si client al unei astfel de firme, sa o cauti pe cea mai potrivita pentru tine, pentru ca la urma urmei platesti pentru astfel de servicii.

Site-urile care se ocupa de comercializarea produselor trebuie sa fie atractive pentru clienti, deoarece altfel acestia nu vor aparea. Ai nevoie, asadar, de o firma ca firma web design itexclusiv.ro care sa faca acest lucru la un standard foarte ridicat. Daca nu stii spre ce firma sa te indrepti, iti recomandam sa intri pe www.itexclusiv.ro si sa iei legatura cu specialistii in domeniu.

Atragerea clientilor este extrem de importanta pentru orice afacere online. De ce? Pentru ca o afacere online, ca si una offline de altfel, nu poate avea succes fara clienti. De cele mai multe ori, atragerea clientilor este dificila. De ce? Deoarece:

[adsenseyu1]

•    Clientii sunt diferiti

Oamenii sunt diferiti. Din moment ce clientii sunt oameni, clar acestia sunt diferiti. Fiecare client isi doreste de multe ori altceva. E greu sa multumesti pe toata lumea. E greu sa ai produsul perfect pentru orice client si nu e doar greu, ci si imposibil de multe ori.

•    Clientii vor cele mai mici preturi

Orice client isi doreste un pret mic. Din moment ce tu oferi produse clar superioare fata de alti comercianti, de multe ori e posibil sa nu ai clienti datorita faptului ca ai preturi mai mari. De ce? Pentru ca deseori clientii nu pun accent pe calitate, ci pe pret. Unde e mai ieftin, acolo merg si ei.

•    Clientii vor cele mai calitative produse

Sunt clienti care cumpara doar produse de calitate. Daca tu comercializezi produse mai ieftine care nu au o calitate foarte buna, deoarece astfel ai mai multi clienti, cei care sunt dispusi sa plateasca pentru calitate, nu vor fi tentati de pret, ci nu vor cumpara tocmai pentru ca e prea ieftin.

•    Clientii vor un site atractiv

[adsenseyu1]

Daca nu ai un site atractiv, nu te astepta sa atragi clienti. Acesta este si motivul pentru care trebuie sa ai mare grija ce firma de web design angajezi pentru crearea site-ului tau. Incearca sa imbini culorile intr-un mod cat mai placut si totul pe site-ul tau sa fie cat mai lizibil.

•    Clientii vor sa gaseasca usor pe site ce cauta

Cand cineva intra pe un anumit site, in general intra cu un scop anume. Trebuie sa ai totul foarte bine structurat, astfel incat vizitatorii sa gaseasca foarte usor ceea ce cauta. E bine sa ai suficiente categorii, astfel incat acestia sa mearga direct la tinta. De asemenea, e important sa ai foarte vizibile datele de contact, astfel incat cei care vor sa ia legatura cu tine sa te gaseasca usor.

Da importanta acestor aspecte, deoarece sa atragi clienti nu e deloc simplu. Uneori, nu tine de tine, deoarece oamenii au gusturi diferite. Insa, ceea ce tine de tine trebuie facut cu cea mai mare grija si responsabilitate pentru a nu dezamagi oamenii care-ti viziteaza site-ul. De ce? Pentru ca de multe ori, cei nemultumiti de un anumit site nu mai revin pe pagina respectiva.