Stiai ca la IlPizzaIolo gasesti cea mai buna pizza din capitala?

0 Shares
0
0
0

Stiai ca la IlPizzaIolo gasesti cea mai buna pizza din capitala?In cazul in care locuiesti in Bucuresti, cel mai probabil ai testat pana acum mai multe restaurante pentru a vedea unde poti apoi sa mananci cea mai buna pizza.

Ei bine, la IlPizzaIolo gasesti cea mai buna pizza Bucuresti din Sector 2 si Sector 3, iar atunci cand iti doresti, poti savura o pizza extrem de gustoasa, chiar la tine acasa.

Poti alege sa comanzi pizza de la aici in cazul in care esti student/a si ai foarte mult de invatat, iar timpul nu iti permite sa pregatesti altceva de mancare. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la IlPizzaIolo si sa comanzi felul preferat de pizza, iar in cel mai scurt timp vei primi acasa o pizza gustoasa.

Poti suna la IlPizzaIolo pentru a comanda o pizza chiar si cand ai musafiri, si stii ca acestia sunt foarte pretentiosi la mancare. Decat sa pregatesti ceva bun de mancare iar invitatii sa refuze, mai bine comanzi de aici pizza preferata a fiecaruia, iar astfel vei economisi si timp, si nici nu vei trece prin situatia neplacuta de a te refuza invitatii in ceea ce priveste mancarea.

De-asemenea, poti comanda o pizza acasa pur si simplu in orice zi, chiar si cand ti-e pofta de pizza, sau cand ti-e lene sa iesi la restaurant sa mananci. De la IlPizzaIolo iti poti comanda diferite feluri de pizza, iar in continuare vom da cateva exemple.

Esti genul de persoana care nu mananca carne? Atunci de aici iti poti comanda o pizza Mergellina (pizza vegetariana), care contine sos de rosii, mozarella, ardei gras, busuioc, angjinare, porumb si ceapa.

In cazul in care doresti, poti comanda sos de rosii dulce extra, sos picant de rosii extra, sau ulei picant. Poti sa iti alegi de exemplu si diferite alte ingrediente extra, iar aici mentionam sos de rosii, porumb, anghinare, ceapa, ardei gras, mozzarella sau busuioc.

Pizza Nostromo poate reprezenta deasmenea o solutie atunci cand vrei sa comanzi o pizza delicioasa pentru acasa. Aceasta contine sos de rosii, ton, ceapa, busuioc si mozarella.  In cazul in care doresti, poti comanda sos de rosii dulce extra, sos picant de rosii extra, sau ulei picant. Poti sa iti alegi de exemplu si diferite alte ingrediente extra, iar aici mentionam sos de rosii, porumb, anghinare, ceapa, ardei gras, mozzarella, pancetta (bacon) sau busuioc.

Foarte multe persoane care isi comanda pizza, oriunde mananca la restaurant, isi indreapta atentia spre pizza Diavola. Aceasta contine sos de rosii, mozarella, busuioc si spinata calabra (salam picant). In cazul in care doresti o asemenea pizza si vrei ca aceasta sa aiba ceva in plus, poti comanda sos de rosii dulce extra, sos picant de rosii extra, sau ulei picant. Poti sa iti alegi de exemplu si diferite alte ingrediente extra, iar aici mentionam sos de rosii, porumb, anghinare, ceapa, ardei gras, mozzarella, pancetta (bacon) sau busuioc.

Prosciutto E Funghi este deasemenea o pizza italiana pe care o gasim in meniul oricarui restaurant si al oricarei pizzerii. Acest fel gustos de pizza contine sos de rosii, mozarella, busuioc, ciuperci, prosciutto cotto. In cazul in care doresti, poti comanda sos de rosii dulce extra, sos picant de rosii extra, sau ulei picant. Poti sa iti alegi de exemplu si diferite alte ingrediente extra, iar aici mentionam sos de rosii, porumb, anghinare, ceapa, ardei gras, mozzarella, pancetta (bacon) sau busuioc.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de pizza pe care le poti comanda de la pizzeria IlPizzaIolo din capitala. De aici isi comanda zilnic foarte multe persoane, diferite feluri de pizza.

Probabil va intrebati de ce aici este cea mai buna pizza din sectorul 2 si 3, insa aici de fapt este cea mai buna pizza din capitala. Ei bine, aceasta pizzerie isi surprinde clientii cu pizza facuta ca la mama ei acasa in Italia, pe vatra, intr-un cuptor cu lemne.

Aceasta este tehnica de coacere a blatului de pizza si in Italia, iar daca vreodata veti gusta o pizza din Italia, veti descoperi ca nu exista diferenta de gust intre pizza de acolo si cea de la ilPizzalolo din Bucuresti. In schimb, fata de alte localuri de la noi, se simte o diferenta foarte mare de gust.

 

0 Shares
You May Also Like