Totul despre fisa postului unui ajutor de bucatar

0 Shares
0
0
0

Totul despre fisa postului unui ajutor de bucatarO fisa post ajutor de bucatar include mai multe aspecte insa cele mai importante dintre ele sunt partile complicate pe care nimeni nu le spune la angajare.

A fi un bucatar-sef, un bucatar sau un ajutor bucatar poate fi cea mai dificila munca pe care o veti iubi vreodata. Jesse Schenker, proprietar de bucatarie al Recette si Gander din New York, spune ca “cea mai tare parte despre a fi bucatar este o timpul petrecut in bucatarie si momentul in care vad ca echipa mea a acos o mancare grozava, atunci cand vand o idee devenind o realitate pe farfurie si  cand vad zambetele pe fata oaspetilor cand mananca mancarea mea. “

Alegerea carierei tale poate fi destul de descurajanta, mai ales cand te uiti la o cariera care necesita investitii de ani pentru a progresa cu succes. Fiind un bucatar-sef necesita ani de experienta de lucru si munca grea pentru a ajunge departe, pentru ca este o industrie atat de competitiva. Deci, este de inteles ca doriti sa aflati daca a fi bucatar este o alegere buna in cariera. Iata raspunsul cinstit.

Daca sunteti la momentul cand invatati  sau doar cautati o schimbare de cariera, lucrul in calitate de bucatar-sef inseamna ca veti ajunge sa lucrati cu alimente in fiecare zi si sa creati mese delicioase. Dar este mai mult decat sa gatesti in fiecare zi.

A fi bucatar necesita dedicatie si disciplina. Aceasta este ceea ce trebuie sa stiti despre a fi un bucatar-sef:

In functie de slujba bucatar-sef pe care o ocupati, ati putea lucra dis de dimineata sau pana in zori. Exista unii bucatari care se ridica devreme pentru a lucra si termina foarte tarziu.

La inceput, programele lungi ar putea parea dificil de confruntat, dar daca va bucurati de slujba, orele lungi nu reprezinta o problema.

De la orice blog pe care ati citit despre cum ar fi sa fiti bucatar, veti descoperi rapid ca locul de munca nu se plateste bine. Cand incepeti ca bucatar comis, sunteti responsabil pentru pregatirea legumelor, pentru a face alte sarcini de baza si pentru a primi salariul minim platit.

Cand ati iesit din scoala culinara cu datorii de student si primul salariu este de 16.000 de lire sterline, poate fi greu sa traiti. Sincer, nu veti vedea o majorare a salariilor pana cand nu sunteti promovat in pozitii superioare, cum ar fi bucatarul-sef si bucatar.

Este o conceptie gresita obisnuita potrivit careia bucatarii pot gati orice vor. La fiecare schimbare, bucatarii urmeaza aceleasi retete. Trebuie sa faca asa incat sa creeze mese perfecte de fiecare data.

Pana cand nu sunteti un bucatar-sef sau in alta pozitie superioara, nu veti avea libertatea de a va crea propriile retete. Sefii de bucatarie sunt responsabili pentru crearea de noi meniuri si incercarea de noi retete. In timp ce lucrati pentru a fi un bucatar sef, va trebui sa va salvati noile retete creative pentru bucataria dvs. acasa.

Fiind bucatar inseamna multe ore la lucru si de stat in picioare. Este o slujba pe care trebuie sa o iubiti, pentru a va putea bucura pe termen lung.

0 Shares
You May Also Like