Usile automate – ce ar trebui sa stii?

0 Shares
0
0
0

Usile automate – ce ar trebui sa stii?Am ajuns sa ne asteptam la usi automate in multe tipuri de facilitati. Magazinele de produse alimentare, hotelurile, spitalele, aeroporturile si magazinele conventionale sunt asociate in mod obisnuit cu usa automata.

Dar usile automate pot adauga confort, economii de costuri si un sentiment sporit de servicii superioare pentru clienti si in multe alte tipuri de cladiri. Arhitectii ar putea dori sa ia in considerare usile automate pentru constructia de obiecte in care nu se gandesc in mod traditional la ele.

Asociatia Americana a fabricantilor de usi automate a identificat 6 situatii in care arhitectii ar putea dori sa ia in considerare usile automate. Daca iti doresti bariere acces de cea mai buna calitate, intra pe Nice.com.ro.

1) Pentru populatia mai in varsta. Atunci cand cladirile se afla in cartiere cu o populatie demografica mai veche, cum ar fi o comunitate de pensionari, usile automate pot oferi un avantaj competitiv imens.

Magazinele de vanzare cu amanuntul, cinematografele si restaurantele care primesc clienti cu o usa deschisa si inchisa automat, sunt apreciate de cei care se confrunta cu dizabilitati, care poarta bastoane sau alte elemente ajutatoare pentru mers.

2) Pentru trafic intens. Locurile de divertisment, facilitatile educationale si statiile de transport in comun, care primesc marea multime de oameni in vremurile de varf, pot beneficia foarte mult de usile automate pentru a usura fluenta oamenilor care vin si pleaca.

3) Cand spatiul este limitat. Usile automate glisante nu trebuie sa gazduiasca spatiul necesar pentru balansarea usilor traditionale. Ele reprezinta o modalitate excelenta de a maximiza spatiul in zonele compacte, adaugand in acelasi timp confortul pentru pietoni.

4) Pentru respectarea ADA cu costuri reduse. Este adesea mai eficienta si mai performanta din punct de vedere al costurilor instalarea usilor automate, decat sa se implementeze alte cerinte arhitecturale ADA.

Usile de balansare cu consum redus de energie ofera o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a asigura accesibilitatea universala, permitand in acelasi timp traficului sa poata folosi usa mult mai usor.

5) Pentru a economisi energie. Usile automate pot reduce energia risipita si pot reduce semnificativ costurile de incalzire si racire. Usile automate sunt deschise numai cand sunt declansate si apoi sunt inchise de catre sistemul complet automatizat.

Acest lucru elimina incidenta usilor care sunt lasate deschise accidental sau nu se inchid complet, ceea ce permite caldurii si aerului conditionat sa scape. In acest mod, se poate economisi foarte multa energie, mai ales pe termen lung.

De asemenea, in multe cazuri, usile automate sunt mai bine etanseizate decat sistemele cu usa normala, in asa fel incat nu va fi nevoie sa folositi centrala sau aerul conditionat la fel de mult.

6) Pentru confort sporit. Studiile arata ca intreprinderile cu usi automate sunt percepute de consumatori ca avand un nivel mai ridicat de performanta decat cele care nu au. Cu alte cuvinte, consumatorii considera cladirile cu usi automate ca fiind moderne si tehnologizate.

O usa automata poate fi o modalitate excelenta de a va ajuta sa pozitionati o companie cu un pas mai sus, inaintea concurentei.

0 Shares
You May Also Like