Aplicatii interesante pe care utilizatorii de telefoane le recomanda

0 Shares
0
0
0

Aplicatii interesante pe care utilizatorii de telefoane le recomandaAtat posesorii de telefoane mobile Samsung cat si alte persoane care detin alte branduri de telefoane recomanda urmatoarele aplicatii.

VSCO Cam

VSCO Cam este o aplicatie creata la inceput pentru Apple, dar, ulterior, este adoptata si de Android.

Dintre functiile sale principale, se evidentiaza doua: este, in acelasi timp, atat un editor foto , cat si o retea sociala.

Cu ajutorul acesteia poti modifica luminozitatea si temperatura imaginilor dorite, precum si poti schimba inclinatia fotografiilor, le puteti retusa granulatia si va puteti juca cu umbre si lumini, desi cea mai mare valoare a acesteia este data, fara indoiala, de cantitatea si calitatea enorma a filtrelor care vin cu versiunea gratuita. Daca ar trebui sa cautam un defect, aceasta ar fi dificultatea de a edita fotografii mari, adica punctul sau slab este o chestiune de precizie.

Chiar si asa, daca aveti o prezenta activa pe Instagram cu brandul, acesta ar putea fi un mare aliat in planul  de socializare .

Pe de alta parte, este o aplicatie care contine o astfel de profuzie de filtre, incat utilizatorii uneori au dificultati nu numai sa faca diferentierea intre diferentele subtile dintre un filtru si altul, ci si sa ordoneze aceste filtre intr-un mod logic pentru a le facilita utilizarea.

Google Photos

Punandu-ne in tendinta de a salva toate fisierele noastre in cloud, pentru a elibera spatiu pe dispozitivele noastre locale, aceasta este una dintre cele mai bune creatii ale ecosistemului Google.

Si este ca „ Google Photos ” este capabil sa se sincronizeze cu smartphone-ul si sa incarce fiecare dintre fisierele pe care le creati cu acesta pe unitatea virtuala. Foarte util pentru cazurile in care schimbam telefoanele fara sa ne amintim de acel fisier important pe care nu l-m salvat.

Acesta este in mod evident un caz tipic al oricarui antreprenor, care avand atat de multe probleme in minte, poate uita sa faca copii de rezerva ale fisierelor. Pentru asta a fost creata aceasta aplicatie mobila!

Astazi, retelele sociale fac parte din viata noastra de zi cu zi pana la punctul in care ceea ce se intampla intr-una este (de cele mai multe ori) reflexia pura a ceea ce se intampla in cealalta. Aceste aplicatii mobile sunt atat de puternice incat ceea ce se spune si ceea ce se face in ele este la fel de important ca ceea ce se spune si se face in lumea reala.

Aplicatia mobila Facebook

In zilele noastre este de neimaginat sa dezvoltam un proiect, o afacere sau o idee de afaceri fara un cont Facebook , fie ca profil social, fie ca pagina de afaceri (in functie de caz).

Un profesionist sau un antreprenor ar dori sa-si creeze un cont bine orientat spre obiectivele lor si, de fapt, aceasta retea sociala permite astazi multiple actiuni indreptate spre atingerea acestuia.

Din aplicatia sa pentru pagini de companie, numita „Pagini” Facebook , puteti crea o comunitate, puteti oferi un produs sau un serviciu unui anumit public, puteti efectua o analiza aprofundata a modului in care se comporta piata si clientii pentru a face publicitate in mod corespunzator.

Publicitatea platita cu precizie in Facebook Ads este unul dintre instrumentele care va vor ajuta cel mai mult sa va extindeti portofoliul de clienti potentiali si sa efectuati o analiza a statisticilor publicatiilor pentru a vedea care dintre acestea sunt mai eficiente, printre alte utilitati.

 

0 Shares
You May Also Like