Bijuteriile de lux – o investitie buna

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile de lux – o investitie bunaO piesa de bijuterie de lux trebuie sa fie prezentate clientului cu o grija exceptionala si sa primeasca intretinere pentru a proteja materiale, cum ar fi aur sau diamante. In plus, este vital ca echipa de vanzari sa ofere anumite orientari clientului, astfel incat bijuteriile lor sa arate intotdeauna perfect.

In cazul unei bijuterii de lux, acestea ofera inchideri practice si originale, cu mecanisme de mare siguranta, si sudarea metalelor invizibile capabile sa uneasca permanent mai multe piese fara ca noi ca si clienti sa le putem pierde.

Numai la AGS-Bijuterie.ro poti alege si cumpara online ceasuri.

Intretinerea bijuteriilor de lux

Odata ce bijuteria este achizitionata si pentru ca aceasta sa-si pastreze frumusetea eterna, este important sa urmati aceste sfaturi simple.

Bijuteriile trebuie curatate in mod regulat. Daca este necesar, este posibil sa se curete cu o perie foarte moale si apa cu sapun, apoi se clatesc cu apa curata.

Trebuie sa cureti bijuteria, de preferinta o data pe an, pentru a fi verificata, curatata si lustruita.

In marile magazine, clientii primesc un ghid de intretinere care ajuta la durabilitatea bijuteriei, permitandu-le sa devina o a doua piele si sa fie utilizate pe o baza de zi cu zi, spre deosebire de alte piese de bijuterii, care sunt de obicei folosite numai in situatii speciale.

Constructii metalice solide- ceasurile, bijuterii apreciate

Pentru unii oameni, poate fi evident sa ai un ceas metalic solid, dar ai fi surprins cum unele ceasuri mai ieftine, reduc costurile. Ceasurile din otel ar trebui sa fie realizate din otel inoxidabil de calitate 316L aproape intotdeauna. In plus, carcasa ceasului si legaturile bratarii ar trebui sa fie piese metalice solide, mai degraba decat din metal pliat.

Este usor de spus daca o bratara este solida inspectand partea laterala a acesteia si observand daca arata ca o piesa solida. In ceasurile de acest nivel, carcasele sunt cel mai bine realizate cu cel mai mic numar de bucati si folosind cat mai mult metal posibil. Aceasta inseamna cea mai mica cantitate (sau niciuna) de materiale, cum ar fi plasticul sau alte materiale.

Mecanismul elvetian sau japonez

Elvetia este cunoscuta pentru fabricarea mecanismelor de ceas de inalta calitate. Japonia face, de asemenea, mecanisme bune, dar nu toate mecanismele sunt la fel. De cele mai multe ori, mecanismele elvetiene provin de la ETA – sau Ronda, mai ales daca sunt mecanisme de cuart

Mecanismele japoneze de cuart provin de obicei de la producatori precum Seiko, Citizen si Casio. In timp ce aceste tari nu sunt singurele care fac mecanisme, la aceste niveluri de pret incearca sa obtina utilaje din aceste regiuni cat mai mult posibil. De asemenea, daca un ceas nu este japonez, incercati sa gasiti unul cu un mecanism elvetian.

De obicei, doriti sa evitati mecanismele chineze, cu toate acestea, acest lucru nu este intotdeauna un semn de calitate scazuta. Ceasurile japoneze folosesc probabil mai mult mecanismele japoneze, desi veti gasi masini japoneze (adesea Miyota, care face parte din Citizen) in ceasurile din intreaga lume.

In cele din urma, la acest punct de pret, nu va faceti prea multe griji cu privire la gasirea ceasurilor mecanice – poti alege bine si un mecanism de cuart – chiar daca exista o multime de mecanisme mecanice disponibile.

  1. Constructii solide

Vrei ca ceasul tau sa se simta bine pe mana si sa fie solid. Verifica daca cureaua sau bratara se potriveste bine carcasei. Spatiul de manevra este putin sau deloc. Pune ceasul pe incheietura mainii si vezi cat de bine functioneaza incuietoarea sau catarama, acestea ar trebui sa fie moi, cu o atingere placuta.

Daca ceasul are o rama rotativa, intoarceti-l din nou si vezi cata miscare da intr-o pozitie de repaus. Un ceas bun nu ar trebui sa faca prea mult zgomot atunci cand se misca energic pe incheietura mainii si, ar trebui sa se simta ca totul este montat strans pe mana, fara alunecare.

De asemenea, este adevarat ca de multe ori, companiile elvetiene (chiar si cele cu preturi mai mici), produc bratari metalice mai bine decat alte tari, inclusiv Japonia. Este probabil ca o bratara elvetiana de design sa poata fi facuta in alta parte, dar se mandreste cu rafinamentul sau.

Proiectat de producatorii reali de ceasuri

Luati in considerare faptul ca exista doua tipuri de oameni care proiecteaza ceasuri. Cei carora le pasa de cat de bine functioneaza un ceas si altii carora le pasa doar de aspectul sau. Cele mai bune ceasuri sunt proiectate folosind principii fundamentale de design de ceas care pretuiesc functia si forma.

Ceasuri ieftine, asa zise “fake-uri” – o alternativa proasta

Alternativa pot fi ceasurile “la moda”, care pot arata destul de bine ca si replica, dar care au de fapt atingeri de design inutile si urat concepute. In cel mai rau caz, acest model poate fi un ceas atat de prost conceput incat nici macar nu functioneaza corect.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like