Care sunt beneficiile neasteptate ale rinoplastiei?

0 Shares
0
0
0

Care sunt beneficiile neasteptate ale rinoplastiei?Daca ati considerat vreodata ca rinoplastia va poate fi necesara (recristalizarea nasului cosmetic), probabil ca deja cunoasteti avantajele: sporirea stimei de sine si increderea. Va veti simti mult mai bine cand veti avea un nas de care sa va puteti mandri. Dar un impuls in intreaga incredere in propriile forte nu este singurul motiv pentru a lua in considerare rinoplastia. Exista cateva alte beneficii pe care le puteti obtine prin alegerea acestei proceduri populare. Sa aruncam o privire asupra unora dintre avantajele neasteptate ale rinoplastiei.

O MAI BUNA RESPIRATIE

Multi oameni se supun unei interventii chirurgicale de rinoplastie pentru a aborda problemele de respiratie, o procedura cunoscuta sub numele de rinoplastie functionala. In timp ce rinoplastia cosmetica este doar aceea parte cosmetica, este posibil sa fiti surprins sa aflati ca incepeti sa respirati mai bine odata ce ati vindecat de la interventie chirurgicala.

Majoritatea oamenilor au cel putin o deviatie in sept, ceea ce reprezinta o strambatate in “peretele” care separa pasajele nazale. Si acest lucru poate cauza unele probleme de flux de aer. Este posibil sa nu simtiti ca aveti probleme cu respiratia, dar rinoplastia poate imbunatati functia nazala si calitatea vietii.

Ati putea dormi mai bine si ati putea avea mai multa energie in timpul zilei pentru a va concentra asupra muncii si a altor activitati. S-ar putea sa sforaiti chiar mai putin in cazul in care veti opta pentru o astfel de interventie chirurgicala.

IMBUNATATIREA ECHILIBRULUI FACIAL SI AL ESTETICII

Cand va operati nasul, nu doar fixati nasul. De fapt, va imbogati toata fata. Nasul este caracteristica dominanta a fetei. Ca atare, ea influenteaza aspectul tuturor trasaturilor care o inconjoara. S-ar putea sa fi observat ca multe fotografii anterioare si ulterioare ale pacientilor cu rinoplastie arata radical diferit.

Acest lucru se datoreaza efectului rinoplastiei asupra echilibrului facial, a esteticii si a simetriei. Uneori, pacientii au nevoie de ceva timp sa se obisnuiasca complet cu noul lor aspect. Majoritatea oamenilor sunt totusi incantati de rezultatele obtinute odata ce s-au vindecat complet.

ASPECT MAI TANAR

Pacientii tineri nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste obtinerea unui aspect mai tanar, dar exista acest mare beneficiu pentru multi pacienti varstnici care doresc o interventie chirurgicala de refacere a nasului, pentru ca acestia pot obtine un aspect mai tineresc. Rinoplastia nu va distruge atat de multi ani ca un lifting facial, dar va poate face sa aratati cativa ani mai tineri. Acesta este un beneficiu extraordinar pentru aceasta procedura.

SCHIMBARI IN VOCE

Acest lucru poate fi un avantaj sau un dezavantaj, in functie de pacient. Rinoplastia, datorita efectului pozitiv pe care il poate avea asupra respiratiei, poate provoca uneori schimbari in vocea pacientului. Pentru majoritatea oamenilor, acesta este un beneficiu. Veti avea un ton mult mai clar datorita acestei interventii chirurgicale. Dar pentru pacientii care isi folosesc deja vocile cu succes intr-un context profesional sau de hobby (cantareti, actori de voce, actori de scena / de film, vorbitori de radio), acest lucru poate fi daunator. Este important sa va discutati complet preocuparile inainte de a va deplasa intr-o clinica in vederea oricarei proceduri de chirurgicala plastica.

CRESTE INCREDEREA IN PROPRIILE FORTE

O persoana care are nasul fie prea mare, fie ascutit sau imperfect din alt punct de vedere, cel mai probabil nu va avea o foarte mare incredere in propiile forte, iar acest lucru este cat se poate de firesc.

In plus, multe persoane rautacioase fac glume proaste pe seama celor care au nasul imperfect. Din fericire insa, o interventie de rinoplastie este extrem de utila pentru ca poate sa corecteze atat forma cat si dimensiunile nasului. Datorita unei astfel de interventii chirurgicale, pacientii se pot bucura de o mai mare incredre in fortele proprii.

Ei bine, acestea sunt unele dintre cele mai mari beneficii ale acestei interventii chirurgicale. Tinand cont de numarul mare de beneficii, este firesc ca oamenii care nu sunt multumiti de forma sau dimensiunile nasului, ori cei care au probleme de respiratie, sa caute informatii in legatura cu cel mai bun pret rinoplastie in Bucuresti.

Pana la urma, indiferent ca discutam despre probleme de respiratie, sau despre o forma nereusita a nasului, o interventie de rinoplastie poate fi extrem de utila.

0 Shares
You May Also Like