Ce avantaje va poate oferi un pat ajustabil?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care locuiti intr-o garsoniera, cu siguranta va ganditi sa achizitionati doar mobilier inteligent pentru spatii mici si garsoniera, dat fiind faptul ca acest tip de mobilier va ofera totusi posibilitatea de a avea ceva mai mult spatiu liber.

Ei bine, atunci cand discutam despre mobilier inteligent pentru spatii mici si garsoniera, cu siguranta putem sa includem si paturile reglabile in aceasta categorie, iar vestea buna este ca aceste paturi vin cu o serie importanta de beneficii pentru sanatate, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Reducerea durerii de spate

Permiterea ajustarii saltelei atat la cap cat si la picior, ii va conferi spatelui o suprafata de dormit pe care va fi sprijinita coloana vertebrala prin atenuarea presiunii asupra nervului sciatic.

Pozitionarea bazei va permite sa dormiti confortabil pe spate, deoarece suprafata se va potrivi cat mai aproape de conturul corpului. Conditiile dureroase, cum ar fi lombosciatica care rezulta din nervul limitat in baza coloanei vertebrale, pot fi imbunatatite.

Inclinarea capului cu 45 de grade usureaza compresia pentru partea inferioara a spatelui pentru a reduce durerea. Capul unghiular permite, de asemenea, prevenirea durerilor de gat, oferind o platforma bine sustinuta, care inlocuieste nevoia de perne multiple.

Ridicarea piciorului patului permite ca genunchii sa fie indoiti si picioarele sa fie levitate, pentru a scoate presiunea necorespunzatoare care afecteaza coloana vertebrala.

Reduceti apneea de somn, astmul si sforaitul

Sforaitul apare atunci cand este cineva este asezat plat, deoarece in aceasta pozitie gatul pune o greutate suplimentara pe trahee, cauzand inchiderea acesteia si facand zgomotul cunoscut sub numele de sforait. Atunci cand cadrul reglabil ridica capul, gravitatea permite ca greutatea sa fie scoasa din trahee, reducand astfel problema sforaitului.

Ca sforaitul, apneea de somn si astmul reprezinta probleme care pot fi diminuate prin simpla utilizare a cadrului reglabil al patului pentru a ridica capul. A dormi intr-o pozitie mai inclinata imbunatateste fluxul de aer, reducand obstructiile din pasajele nazale pentru a permite un somn mai sanatos, neintrerupt, cauzat de apnee.

Oxigenul, care este restrans atunci cand se afla plat, va putea curge mai liber pentru a reduce probabilitatea unui atac de astm. In plus, presiunea sinusurilor va fi in mod natural usurata cu ridicarea capului.

Reduce refluxul acid si arsurile incovoiate

Chiar si cei care nu doresc sa doarma cu stomacul plin pot fi afectati de reflux de acid si de arsuri la stomac. Cand se afla pe o saltea plata, acizii gastrici se deplaseaza la esofag, ceea ce duce la simptomele inconfortabile ale refluxului acid si ale arsurilor la stomac.

De preferat este o inclinare a capului de 6-8 inchi pentru a mentine acidul in stomac si departe de gat. Acest lucru permite o digestie sanatoasa si un somn mai bun.

Imbunatateste insomnia

Oamenii care se confrunta cu insomnia cauta pentru totdeauna remediul magic pentru a obtine o noapte cu somn confortabil. Indiferent daca este insomnie cauzata de durere sau doar o minte anxioasa, o baza de pat reglabila poate oferi numeroase optiuni de pozitie pentru a oferi confort pentru o experienta de somn mai buna.

Realizarea pozitiei perfecte a patului poate realiza o circulatie imbunatatita a sangelui si a oxigenului, pentru a permite usurinta de a adormi mai repede si a termina noptile de aruncare si de cotitura.

Asadar, dupa cum se poate vedea din acest articol, un pat ajustabil in primul rand este extrem de important intr-o garsoniera datorita faptului ca face parte din categoria obiectelor de mobilier inteligent.

Apoi, mentionam faptul ca foarte multe persoane care locuiesc in garsoniere aleg sa isi cumpere astfel de paturi si datorita multiplelor beneficii pe care un astfel de pat le poate avea asupra starii lor de sanatate.

Tinand cont de toate aceste aspecte, este cat se poate de firesc ca din ce in ce mai multe persoane sa isi indrepte atentia spre un astfel de pat.

Pe langa un astfel de pat, cei care locuiesc intr-o garsoniera, isi mai pot indrepta atentia si spre diferite alte obiecte de mobilier, cum ar fi un set alcatuit din masa si scaune extensibile de exemplu. Toate aceste corpuri de mobilier se potrivesc de minune intr-o garsoniera sau apartament in care spatiul este limitat.

0 Shares
You May Also Like