Care sunt serviciile funerare?

0 Shares
0
0
0

Casele funerare ofera mai multe servicii complementare pentru a ajuta membrii familiei si pe cei dragi sa faca fata acestui eveniment. Stim ca este o perioada in care unor familii le place sa se simta insotite, intr-un loc in care isi pot lua ramas bun pentru ultima data de la persoana decedata si isi pot sarbatori viata.

De asemenea, casele funerare se ocupa de unele proceduri legale, astfel incat rudele sa nu se ingrijoreze de nimic altceva, accelerand procesele de organizare a inmormantarilor, pregatind capelele de priveghi, printre alte elemente.

Unele servicii funerare oferite

Priveghiul

Ceremonia care are loc inainte de inmormantare, unele case funerare ofera serviciul de camere de veghe in care aceste acte pot fi efectuate, pe de alta parte, exista persoanele care o efectueaza in casa defunctului. Priveghiul poate avea loc cu cenusa sau cu corpul persoanei intr-un sicriu.

 Drumul catre inmormantare

Inmormantarea incepe din momentul in care trupul este mutat in locul unde va avea loc inmormantarea, in unele cazuri oamenii opteaza pentru serviciul integral in cazul multor companii, ofera serviciul de cimitire, de asemenea, diferite spatii in care va puteti ingropa persoana iubita.

Ca recomandare este important ca pachetul funerar pe care il selectezi sa acopere tot ce va avea nevoie familia ta in acest moment.

Incinerare

In unele cazuri casele funerare nu ofera serviciul de inmormantare si de aceea ofera optiunea de incinerare, in acelasi mod in care ofera mai multe alternative de crematorii unde puteti ingropa cenusa.

Exhumare

Serviciul de exhumare poate fi efectuat extragerea ramasitelor la 5 ani dupa inmormantare, acesta este timpul minim pentru a putea face exhumarea corpului. Exista doua tipuri de acestea:

  • Exhumari obisnuite:In cazul in care acestea sunt efectuate de la un cimitir la altul, acestea necesita permisiunea scrisa a unei rude si a Departamentului de Supraveghere Epidemiologica din cadrul Ministerului Sanatatii.
  • Exhumari extraordinare:Atunci cand cadavrele sunt descoperite prin ordin al autoritatilor judiciare pentru cercetari in interesul justitiei sau cu permisiunea Directiei epidemiologie a ministerului de a fi transferate in alte morminte sau de a fi incinerate.

Pietre funerare

Serviciile funerare cunoscute ofera serviciul complementar de a face pietre funerare pentru fiecare proprietate, pentru a mentine uniformitatea si ca gradinile sa arate frumos si necrutator mereu, pietrele funerare sunt marmura alba, sau albe cu vena gri, cu baza de ciment, trebuie sa aiba locatia respectiva si sa respecte reglementarile respective.

Pachetele funerare pe care le ofera sunt urmatoarele:

Daca aveti nevoie de informatii despre pachetele funerare, ne puteti contacta si va vom ajuta cu placere.

Ce este un serviciu complet?

Un serviciu complet este atunci cand o casa funerara are grija de toate detaliile necesare pentru ca o inmormantare sa fie efectuata in mod corespunzator. De asemenea puteti solicita informatii despre pachetele pe care le ofera acestia. Se poate face un pachet personalizat, decorarea locului in mod corespunzator, daca doriti sa aveti un cor, ii puteti consulta. Mereu acestia cauta ca acel moment sa fie un pic mai usor de trecut.

Cum se poate planifica o inmormantare?

Este important sa aveti un plan de inmormantare in avans, astfel incat atunci cand are loc acest eveniment neasteptat sa nu va faceti griji pentru familia dvs., din acest motiv se ofera serviciul de inmormantare unde se organizeaza inmormantarile in functie de pachetul pe care clientul il solicita.

Recomandari pentru angajarea de servicii funerare

  1. Primul pas este sa-ti planifici viitorul, sa-ti usurezi unele poveri asupra familiei si prietenilor.
  2. Cititi complet informatiile, pana la detaliile minime ale serviciului funerar pe care il veti alege si cereti explicatia corecta a pachetului funerar.
  3. Daca ati achizitionat servicii funerare si/sau orice servicii complementare si credeti ca este suficient, nu angajati mai mult.
  4. Nu te lasa purtat de ofertele facute daca ai deja pachetul complet, noi suntem aici pentru a te ajuta sa alegi ceea ce iti doresti cu adevarat.
  5. Cand serviciul funerar s-a incheiat, cere o factura.

Momentul odihnei unei persoane dragi este o situatie dificila pentru toti membrii familiei si rudele si de aceea este recomandat sa alegeti o optiune de pachet funerar cu o firma de inmormantare. Noi, va vom oferi toate informatiile despre serviciile funerare pe care le oferim si cele ale optiunilor de plata.

Vezi aici detalii despre repatriere decedati Germania.

Noua ne pasa de tine si de familia ta, suntem aici pentru a te insoti in procesul de adio. Daca aveti nevoie de informatii despre serviciile noastre funerare, ne puteti contacta.

Pierderea cuiva drag este intotdeauna o durere fara margini care trece greu, tocmai din acest moment, inmormantarea persoanei dragi ar trebui lasata in mana specialistilor, care iti pot elibera umerii de aceasta povara si pot face totul in modul profesionist si la costuri minime, astfel incat sa te simti eliberat si sa ai timp pentru a-ti lua ramas bun, de la persoana draga.

0 Shares
You May Also Like