Ce culoare de par ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Ce culoare de par ti se potriveste

Îti doresti sa schimbi culoarea naturala a parului sau sa ascunzi firele albe? Perfect, o poti face foarte usor, cu ajutorul vopselelor de par de calitate, astfel încât sa ai parte de o culoare de invidiat.

Dar nu toate culorile care ne plac se potrivesc cu trasaturile fetei noastre, cu nuanta tenului, si de aceea efectul obtinut nu este cel dorit de noi.

Prin urmare, hai sa descoperim împreuna ce tip de culoare ti se potriveste, pentru ca data viitoare alegerea ta sa fie una perfecta!

Cum alegi culoarea vopselei pentru par?

Pentru a fi sigura ca alegi o culoare de par care sa ti se potriveasca, trebuie sa tii cont de nuanta tenului tau, apoi de culoarea ochilor, de trasaturile fetei, si chiar de personalitatea noastra.

Cel mai în masura sa îti ofere toate aceste informatii este hair-stilistul tau, asa ca nu neglija sa îi ceri parerea. Si înca un mic pont pentru tine: alege vopsea profesionala Londa Professional pentru culoarea perfecta!

Negru

Da, stim cu totii povestea Albei ca Zapada si ai ei par ”negru precum abanosul”, dar cu toate acestea, nu este o culoare care sa se potriveasca oricui.

De regula, aceasta nuanta se potriveste bine persoanelor introvertite, sau celor cu un ten alb, cu ochi caprui închis, albastru închis sau negru.

Atentie: este o culoare care scoate în relief toate imperfectiunile pielii, asa ca nu este recomandat chiar pentru toata lumea. Pentru un plus de sarm, adauga si câteva accente de albastru închis, si totul va fi perfect.

Rosu

Avem de a face, din nou, de o culoare destul de pretentioasa, care nu se potriveste în niciun caz persoanelor timide. Dimpotriva, este o nuanta perfecta pentru acele urmase ale Evei care vor sa iasa în evidenta si nu le place deloc sa stea într-un cont de umbra.

Un rosu aramiu se potriveste celor cu un ten cald, în timp ce acea nuanta rece se recomanda pentru reprezentantele sexului frumos cu un ten alb, chiar usor rece, dar nu palid.

Castaniu

Una dintre cele mai întâlnite nuante, pentru ca se potriveste de minune pentru majoritatea tipurilor de ten. Sunt persoane calde, mamoase, care adora sa îi protejeze pe ceilalti.

Un castaniu deschis se potriveste cu un ten cald, iar pentru a obtine aceasta nuanta ai nevoie de Vopsea Londa Professional 5/0. Pentru acele frumuseti de genul meridional este nevoie de o tonalitate mai închisa, chiar rece.

Blond

Majoritatea brunetelor îsi doresc sa încerce sa vada cum le sta cu parul blond. Este destul de dificil de greu de obtinut, mai ales atunci când radacinile sunt închise la culoare.

Ai nevoie de o decolorare în prealabil, sau o vopsea intensa pentru a le masca asa cum trebuie. De aceea trebuie sa alegi doar cele mai bune produse, pentru a nu duce la deteriorarea firului de par.

Pentru un ten ”rece” poti încerca un blond argintiu, în timp ce o nuanta calda a tenului se potriveste cu un blond auriu, chiar si un unele suvite roz pal.

Ai decis care este nuanta în care îti vei vopsi parul data viitoare? Asteptam impresiile tale.

0 Shares
You May Also Like