Cele mai bune jocuri de Sah pentru telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune jocuri de Sah pentru telefonul tauSahul este unul dintre cele mai vechi jocuri de societate pe care oamenii inca le joaca. Puteti juca jocuri relaxante cu prietenii sau va puteti angaja cu o comunitate de sah competitiva foarte activa. Ceea ce este cu adevarat minunat la sah este ca este usor de invatat si greu de stapanit. Puteti afla lucruri noi despre acest joc la cativa ani dupa ce ati inceput. Daca sunteti aici pentru a gasi jocuri de sah, iata cele mai bune jocuri de sah pentru Android!

Sah  AI Factory Limited

Pret: gratuit / 0,99 USD

Sah  AI Factory Limited este unul dintre cele mai populare jocuri de sah pe mobil. Are toate lucrurile de baza. Include, de asemenea, 12 niveluri de dificultate, moduri de joc casual si profesionist, realizari, clasamente si chiar salvari in cloud. Interfata este simpla. Cu toate acestea, exista opt teme pentru tabla de sah. Versiunea gratuita nu are achizitii in aplicatie, dar are reclame. Puteti cumpara versiunea de 0,99 USD pentru a le elimina. Chess by Chess.com este o alta aplicatie buna din acest gen care actioneaza foarte similar.

Chess repertoire trainer

Pret: gratuit / 4,99 USD

Chess Repertoire Trainer este o aplicatie de antrenament pentru sah. Va ajuta sa invatati cum sa jucati sah bine si cum sa treceti de la deschideri la mijlocul jocului. Instrumentul va urmareste miscarile si apoi se misca imediat pentru a va viza in mod specific punctele slabe. Pe masura ce va imbunatatiti tehnicile, la fel face si aplicatia. Exista, de asemenea, carduri flash cu deschideri aleatorii de la care puteti juca, suport pentru fisiere PNG si foloseste celebrul motor de sah Stockfish. Versiunea pro adauga si cateva caracteristici suplimentare fata de versiunea gratuita.

Chess Tactics Pro

Pret: gratuit / pana la 8,99 USD

 

Chess Tactics Pro este diferit de majoritatea jocurilor de sah. Prezinta pachete de puzzle offline (disponibile ca achizitii in aplicatie), puzzle-uri online zilnice si multe altele. Acesta sustine ca dificultatile unor provocari pot ajunge la ELO 2000+ si asta este cam cat se poate de mult. Este o modalitate buna de a va provoca abilitatile si de a invata cateva tactici noi. Jocul este gratuit pentru descarcare. Puteti achizitiona continut suplimentar prin achizitii in aplicatie.

CT-ART

Pret: gratuit / 7,99 USD

CT-ART se numara printre cele mai bune jocuri de sah pentru cei care doresc sa invete. Contine 2.200 de exercitii de baza, 1.800 de exercitii auxiliare si 50 de subiecte de invatat. Fiecare exercitiu are un scop diferit si este menit sa va invete o tactica diferita. In plus, jocul va tine evidenta imbunatatirii ELO pe masura ce progresati prin aplicatie. S-ar putea sa fie mai bine clasificat ca o aplicatie instructiva mai degraba decat ca un joc. Cu toate acestea, invatarea tuturor micilor tactici necesita de fapt sa joci sah.

Daca ai nevoie de o baterie noua pentru telefon astfel incat sa te poti juca iti recomandam sa intri pe acumulator original Huawei sau pe alte tipuri de telefoane in functie de telefonul utilizat, astfel incat sa cumperi un acumulator nou, care sa te ajute.

0 Shares
You May Also Like