Ce se joaca pasionatii de jocuri de strategie?

0 Shares
0
0
0

Ce se joaca pasionatii de jocuri de strategie?Exista multe jocuri de strategie si tactice disponibile pe Android si in App Store. Iata o mica selectie a celor mai bune jocuri de acest gen, atat platite, cat si gratuite. Acestea sunt jocurile noastre preferate din acest gen de jocuri, deosebit de bine adaptate la smartphone-uri si tablete.

Bazate pe mecanici de joc care sunt adesea lente si bine adaptate la ecranul tactil, jocurile de strategie se preteaza perfect pentru smartphone-urile si tabletele noastre.

Aici, genul este luat in sensul cel mai larg si, prin urmare, am adunat in aceasta selectie cate putin din toate: jocuri pe rand, jocuri tactice in timp real si jocuri care imbina managementul si strategia. Pune si carcase iPhone daca vrei ca telefonul sa ramana in siguranta.

Plague Inc

Plague Inc. este un joc clasic de management/strategie. Aici nu se pune problema de a juca rolul baiatului bun, jucatorul preia controlul unui virus.

Obiectivul este de a infecta intreaga planeta. Astfel, Plague Inc. necesita crearea unui virus capabil sa se adapteze la numeroasele remedii pe care oamenii le dezvolta in mod constant, vizand tarile fragile si strategice (intersectii, de exemplu) si incercand sa se infiltreze in insule, care sunt in general cele mai izolate si mai greu de infectat. Captivant si foarte captivant, Plague Inc. are si luxul de a fi descarcat gratuit pe Android.

De asemenea, trebuie remarcat faptul ca, din cauza situatiei actuale din domeniul sanatatii, dezvoltatorii au anuntat ca viitoarele actualizari va vor permite sa luptati impotriva unei pandemii.

Hoplite

Sunteti mai mult tactic decat strategic? Nu va temeti de dificultati? Atunci Hoplite ar trebui sa fie pentru tine. In Hoplite, controlezi un spartan care coboara rand pe rand toate etajele lumii subterane pentru a gasi o comoara.

Fiecare etaj este un pretext pentru batalii pe rand impotriva monstrilor, toate acestea avand loc pe o tabla de joc impartita in hexagoane. Trebuie sa tineti cont de miscarea dusmanilor, de abilitatile speciale ale eroului si sa alegeti o imbunatatire a abilitatilor sale la sfarsitul fiecarui nivel.

O subtilitate suplimentara este ca Hoplite este ceea ce se numeste un joc de tip Rogue, ceea ce inseamna ca fiecare moarte este finala si se intoarce la inceputul jocului. Titlul poate fi descarcat gratuit si nu contine publicitate, dar este limitat la primele cateva etape, echivalentul a cateva ore de joc.

Pentru a merge mai departe, va trebui sa bagati mana in buzunar, ceea ce il va ajuta pe dezvoltator, deoarece crearea unui joc nu este gratuita.

Hearthstone

Hearthstone a devenit rapid un fenomen atunci cand a fost lansat. Jocul de carti al celor de la Blizzard se bazeaza pe principiul Magic the Assembly: doi jucatori se intrec pe o tabla de joc folosind carti reprezentand unitati, vraji, eroi sau arme. Din punct de vedere al formei, jocul este de necontestat: frumos, superb animat, cu o interfata exemplara si o curba de progresie care il face rapid captivant.

Heartstone este orientat in principal catre jocul online, dar extensiile (uneori contra cost) va permit sa jucati impotriva AI. Acesta poate fi jucat atat pe smartphone-uri, cat si pe tablete. Cu toate acestea, este necesara o conexiune la internet pentru a juca.

0 Shares
You May Also Like