Ce sunt jocurile cu masini pe Android?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt jocurile cu masini pe Android

Ce sunt jocurile cu masini pe mobil? Pur si simplu, jocurile de curse de pe telefoane sunt caracterizate de un gameplay mult mai simplist decat pe alte platforme de jocuri. In timp ce unele jocuri auto pentru PC sau console uita uneori sa integreze modul multiplayer sau editorul de masini, nu este cazul jocurilor pentru mobil!

Toate jocurile cu masini pentru Android si iOS ofera un mod multiplayer pentru a juca cu prietenii sau cu jucatori din intreaga lume. In plus, puteti testa masini de marci cunoscute si va puteti juca in toata lumea. Cel mai bun lucru despre cursele pe mobil este ca multe dintre aceste titluri sunt gratuite!

Distractie, competitie, masini de lux, in actiune scurta si grafica frumoasa. Toate acestea cu confortul jocurilor mobile (in sfarsit, o consola in buzunar)!

Pentru jocuri ai nevoie si de o baterie buna si de servicii de inlocuire, iar noi recomandam sa vizitezi inlocuire baterie Xiaomi.

Am selectat cele mai bune jocuri cu masini pentru Android si iOS. Nu va fie teama sa va pierdeti punctele de permis in aceste jocuri, pentru ca viteza este esentiala! Esti pregatit pentru drifturi?

Hot Wheels Infinite Loop

Hot Wheels Infinite Loop a castigat un cult in lumea curselor de masini! Completeaza provocarile si cursele epice din acest joc pentru a castiga primul loc! Colecteaza masini legendare, imbunatateste-le si condu in modul campanie! Calatoreste prin Japonia, Londra si New York intr-un joc plin de culoare!

Modul cariera te asteapta deja in acest joc gratuit pentru mobil. Obtine bonusuri pentru vehicule pentru mai multe cascadorii, curse si stampilari! Provocarile de mare viteza sunt acum disponibile. Evita capcanele si treci de monstrii care vor sa-ti iasa in cale!

Mario Kart Tour

Cine isi mai aminteste de jocurile Mario Kart de pe Gameboy si DS? Nintendo se intoarce in forta cu jocul sau cult de masini, Mario Kart! De data aceasta, Mario, Peach, Luigi si toti ceilalti se intorc intr-unul dintre cele mai bune jocuri cu masini pentru Android si iOS, Mario Kart Tour!

Il poti juca in miscare sau in pat, si chiar cu un controler! In Mario Kart Tour, poti juca impotriva a pana la sapte jucatori in modul multiplayer. Joaca-te cu prietenii tai, cu jucatorii din apropiere sau cu jucatori din intreaga lume! Jocul are faimoasele cochilii Mario Kart, coji de banane si muzica!

GT Racing 2: The Real Car Exp

Conduceti masini cum ar fi Jeep-uri, Ford-uri, Mercedes-Benz-uri, Predator-uri, Dodge-uri, Chevrolete, etc. Testati aceste vehicule fara limite in curse in timp real. Provoaca-ti prietenii si jucatorii din intreaga lume in modul de cursa cu opt jucatori!

GT Racing 2: The Real Car Exp este un joc de curse extrem de realist, cu masini foarte elegante! Jocul contine un set de 71 de masini, 13 circuite si nu mai putin de 30 de producatori precum Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford. Veti putea participa la peste 1.400 de curse.

Vei conduce in modurile clasice de cursa, unu la unu, knockout, modul de depasire etc. In acest nou titlu GT Racing, aveti, de asemenea, optiunea de a alege intre modurile single si multiplayer.

Pentru a-ti invinge prietenii si robotii, imbunatateste-ti performantele cu tonele de optiuni de personalizare disponibile in garajul tau! In plus, acest joc mobil iti permite sa alegi din 4 puncte de vedere diferite!

0 Shares
You May Also Like