Ce trucuri ale unor experti SEO puteti folosi?

0 Shares
0
0
0

Ce trucuri ale unor experti SEO puteti folosi?Cu siguranta orice companie SEO urmeaza sfaturile unor specialisti SEO renumiti, cum ar fi Neil Patel, Brian Dean, Ramsay Taplin sau Bryan Harris. Acestia sunt experti SEO care au folosit si folosesc secrete si trucuri seo si au mare succes, obtinand traficul dorit si cresteri rapide ale site-urilor si blogurilor.

Dintre aceste trucuri, unul se refera la optimizarea si comprimarea imaginilor pentru un timp de incarcare mai rapid, folosind Photoshop sau ImageOptim, Kraken. Apoi trebuie sa testati mai multi furnizori de servicii de gazduire si sa ii alegeti pe cei mai rapizi.

Cu ajutorul instrumentelor WebhostingHero si Pingdom sau SiteGround se poate compara viteza de incarcare si se plaseaza concurentii site-urilor. Intotdeauna trebuie sa fie scrise articole unice cu titluri si eticheta titlului paginii, cu atentie la titlurile concurentilor, in momentul in care obtineti rezultatele introducerii cuvintelor cheie in motorul de cautare.

De asemenea, trebuie sa intelegeti ce fel de postari sunt cele mai populare. Continutul se optimizeaza prin interogari relevante, se analizeaza continutul paginilor concurentilor pe interogarile respective, inclusiv cuvintele cheie folosite de concurenti. Se stie ca nu mai este un truc, este o cerinta obligatorie sa fie folosite cuvintele cheie pentru intrebarea utilizatorilor, pentru a se obtine raspunsurile adecvate.

Apoi continutul trebuie sa fie de calitate, cu date si imagini explicative, sa aiba in spate o cercetare atenta. Continutul trebuie actualizat pentru a ramane mereu la zi. Un exemplu in acest sens este Brian Dean care foloseste anumite strategii prin care a devenit cel mai cunoscut in SEO prin Backlinko.

Utilizatorul trebuie condus cu intelepciune, si nu este doar o vorba, trebuie sa tineti cont de obiectivele dumneavoastra de a vinde ceva, sa creati acel tunel de vanzari si sa incercati sa fiti cat mai aproape de cumparator.

Succesul trebuie sa apara, poate chiar de unde va asteptati cel mai putin. Un instrument ca Screaming Frog SEO Spider va ajuta sa vericati postarile si link-urile defectuoase. Vi s-a intamplat poate sa gasiti pagini de eroare 404, deci nu se pot scrie bloguri sau postari oricum ar fi. Fiecare postare cu articole, ofera link-uri catre postarile care sunt utile pentru dumneavoastra si pentru cititorii dumneavoastra.

Ramsay Taplin este un alt important specialist SEO foarte cunoscut, un australian care a vandut cateva site-uri la preturi foarte mari si acum isi vinde metodele de crestere site-urilor si blogurilor si dominarea niselor.

In concluzie, exista metode SEO foarte cunoscute si specialisti SEO renumiti, pe care marile companii care ofera servicii SEO trebuie sa le aplice si sa le foloseasca pentru a obtine optimizarea de inalta calitate.

Obiectivul final pe care cu totii il doresc este sa fie cat mai sus in motoarele de cautare si pentru perioade mari de timp, pentru a obtine succesul online al afacerii lor, iar acest obiectiv este sustinut de catre cei care lucreaza si cu SEO, optimizand si prin trucurile SEO obtinand rezultate din ce in ce mai pretioase in dezvoltarea afacerilor online care ocupa astazi un loc major pentru orice companie.

0 Shares
You May Also Like