Cum alegi o casca Bluetooth buna?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, telefonul mobil a devenit pentru noi o necesitate, motiv pentru care fiecare persoana detine cel putin un astfel de dispozitiv.

Ei bine, cei mai multi dintre utilizatori, in momentul in care isi cumpara un smartphone, pe langa dispozitiv si accesoriile cu care vine acesta la pachet, isi mai indreapta atentia si spre alte accesorii telefoane.

Un bun exemplu ar fi acela al soferilor, care isi cumpara pentru dispozitivul lor o casca Bluetooth, pentru a putea vorbi fara probleme la telefon si pentru a nu incalca legea in momentul in care se afla la volan.

Un astfel de accesoriu poate sa fie insa util si pentru cei care lucreaza la birou, pentru ca avand casca la ureche vor putea sa vorbeasca la telefon fara probleme in momentul in care vor lucra.

Trebuie insa mentionat faptul ca alegerea unui asemenea accesoriu nu este una atat de simpla, pentru ca atunci cand se alece o casca handsfree, trebuie tinut cont de anumite criterii importante.

In primul rand, conteaza foarte mult dimensiunea castii, pentru ca aceasta trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara. Cu cat casca este mai mare si mai grea, cu atat se va potrivi mai grei pe ureche, iar plus de asta, de la un anumit timp de purtare, va aparea si o senzatie de disconfort.

Confortul in utilizare este iarasi un criteriu foarte important, de care trebuie sa se tina cont in momentul in care se alege un asemenea accesoriu. Cu siguranta este destul de dificil sa iti dai seama cat de comoda poate sa fie o casca doar uitandu-te la ea.

Tocmai din acest motiv, ar fi bine sa testezi inainte casca, iar daca ai o cunostinta care detine un asemenea accesoriu ar fi bine sa il imprumuti pentru cateva ore, pentru a vedea daca ti se potriveste casca sau nu.

O problema ar fi aceea ca aparent, va parea ca nu te vei acomoda niciodat cu accesoriul, insa cu siguranta dupa cateva zile vei incepe sa te acomodezi.

Functia de anulare a zgomotului reprezinta o alta caracteristica importanta pe care trebuie sa o aiba o casca Bluetooth. Cu siguranta este posibil sa trebuiasca sa folosesti casca si cand te vei afla intr-un mediu mai zgomotos, asa ca va trebui sa folosesti functia de anulare a zgomotului de sond.

Un criteriu iarasi important de luat in calcul la achizitionarea unui asemenea accesoriu, este reprezentat de bateria si de incarcatorul accesoriului, care rezista destul de mult incarcat, insa din pacate nu iti arata cata baterie s-a consumat, ci te avertizeaza doar cand trebuie pus la incarcat.

Un alt aspect important care conteaza foarte mult, este acela de a avea posibilitatea conectarii handsfree-ului la cat mai multe dispozitive. Cu siguranta alegerea unui astfel de accesoriu care se poate conecta la cat mai multe dispozitive, ar fi una cat se poate de inspirata pentru cei care au nevoie sa foloseasca destul de mult timp acest accesoriu.

Ei bine, dupa cum se poate observa, chiar si atunci cand se doreste alegerea unei casti Bluetooth, trebuie tinut cont de anumite aspecte, pentru a face alegerea cea mai buna.

0 Shares
You May Also Like