Cele mai bune aplicatii gratuite de care aveti nevoie (Android si iOS)

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii gratuite de care aveti nevoie (Android si iOS)Ultimele luni au fost stresante pentru toata lumea din cauza pandemiei coronavirusului. Multi au luat-o ca a doua sansa de a-si indeplini rezolutiile de Anul Nou, in timp ce altii continua sa incerce sa inteleaga noua situatie.

Cu toate acestea, multi dintre noi am realizat cat de importanta este sanatatea fizica si mentala. Prin urmare, iata o lista scurta de aplicatii pentru dispozitivele Android si iOS care va vor ajuta cu rutina zilnica, de la sport la sanatate, prin contabilitate sau securitate online.

  1. Aplicatii pentru sport si sanatate
  • BetterMe

Cel mai greu este sa incepi, dar o poti face acum cu aplicatia de formare BetterMe. Te va ajuta sa slabesti acasa, sa ai un plan personal de alimentatie, sa bei mai multa apa si sa primesti sfaturi de la un antrenor personal.

Aceasta aplicatie de wellness include o dieta personalizata si un plan de exercitii fizice in functie de nevoile tale. BetterMe incepe cu o perioada de incercare gratuita, dar va trebui sa platiti o taxa lunara (de la 5,49 euro) pentru a continua sa o utilizati. Puteti descarca gratuit aplicatia din Google Play Store sau Apple Store. Cumpara si o husa Xiaomi pentru telefonul tau!

  • Daily Yoga

Daily Yoga este o aplicatie gratuita pentru Android si iOS care ofera peste 100 de cursuri de yoga si meditatie pentru toate nivelurile. Include o serie de tutoriale video de inalta definitie potrivite pentru incepatori si o comunitate mare de iubitori de yoga cu care sa faca schimb de idei.

Va va ajuta sa consolidati corpul, sa castigati flexibilitate, sa va concentrati atentia, sa va relaxati si sa va formati fizic. Puteti descarca gratuit aplicatia din Google Play Store sau Apple Store.

  1. Aplicatii de lectura gratuite pentru Android si iOS
  • Flipboard

Flipboard este un agregator de stiri si una dintre cele mai bune modalitati de a accesa rapid informatiile. Prezentati articole si fotografii pe pagini pe care le puteti rasfoi, cum ar fi o revista pe hartie. Puteti personaliza panoul cu categorii care va intereseaza: afaceri, sanatate, tehnologie, sporturi de echipa, gatit, calatorii etc. Puteti descarca gratuit aplicatia din Google Play Store sau Apple Store.

  • Kindle

Daca va intereseaza lecturile mai lungi, dar nu aveti un Kindle, puteti citi carti electronice chiar de pe telefon. Transformati dispozitivul Android sau iOS intr-un Kindle cu aplicatia gratuita Kindle si luati toate cartile electronice cu dvs. oriunde ati merge.

Veti avea acces la peste 900.000 de titluri prin Amazon. Puteti descarca aplicatia gratuit din Google Play Store sau Apple Store.

  1. Cele mai bune aplicatii Android si iOS pentru a va organiza

Acum ca avem biroul la domiciliu si exista inca anumite restrictii privind calatoria sau trecerea frontierelor, linia dintre serviciu si restul s-a estompat. Planificatorul saptamanal pentru Android si Planul saptamanal pentru iOS va vor ajuta sa va planificati saptamana.

Acest lucru va va oferi timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. Fiecare va ajuta sa va organizati si sa va acordati prioritate sarcinilor pentru a obtine un echilibru sanatos intre viata profesionala si viata personala.

  • Weekly Planner

Weekly Planner este o aplicatie gratuita fara anunturi. Week Plan va permite sa alegeti intre doua planuri de abonament diferite. Ambele planuri va ofera sapte zile de utilizare gratuita.

0 Shares
You May Also Like