Sfaturi generale pentru alegerea unui brad de Craciun elegant

0 Shares
0
0
0

Sfaturi generale pentru alegerea unui brad de Craciun elegant

Craciunul ramâne sarbatoarea preferata de catre majoritatea dintre noi cu tot ceea ce implica. Pomul împodobit, simbolul magic al Craciunului se adapteaza permanent tendintelor vremii. În ultimii ani, tot mai cautati au devenit brazii artificiali.

Preturile ofertante, faptul ca pot fi alesi dupa dimensiunea potrivita camerei, simpli sau ornati, crengutele care nu se scutura si ideea de a-l avea intact în fiecare an sunt doar câteva dintre argumente. Intra si tu pe BraziCraciun.net si alege un brad pe gustul tau pe care sa îl ai si la anul!

Moda s-a schimbat, aranjamentele de sarbatoare sunt extrem de variate, astfel încât, decoratiunile pe care le alegi pentru brad trebuie sa îti reflecte stilul personal pentru ca aspectul vizual al pomului sa te multumeasca. Iata câteva sugestii pentru un brad elegant:

Ramuri bogate

Ce poate fi mai frumos decât un brad falnic, asezat în mijlocul livingului, abundent în crengute pe care sa asezi toate ornamentele?

Alegerea culorilor

Evita multitudinea de culori puse la întâmplare, aglomeratia de beteala sau figurine care doar încarca bradul si îl fac sa arate ca o sorcova. Daca nu stii cum sa începi, opteaza pentru scheme clasice de culori cu care nu ai cum sa dai gres: rosu cu auriu, argintiu cu alb, argintiu cu auriu, alb si negru.

Beteala este un accesoriu de care te poti lipsi fara ca bradul sa aiba acel aspect saracacios de care te temi. Eleganta înseamna simplitate. Daca totusi preferi beteala, alege un singur model si o singura culoare. Luminitele multicolore nu sunt cele mai elegante. Îmbraca pomul de iarna într-o instalatie cu beculete albe sau galbene care vor merge la sigur.

Restul decoratiunilor

Acum ca ai aflat care sunt cele mai potrivite nuante cromatice, hotaraste-te asupra stilului în care vrei sa aranjezi bradul. Pentru a nu cheltui inutil pe aranjamente, imagineaza-ti cum ti-ar placea sa arate bradul tau din living si abia apoi apuca-te de cumparaturi.

Evita sa aglomerezi bradul si distribuie uniform ornamentele chiar si în partea din spate. Seturile sunt o idee geniala si economica pentru un brad aranjat cu gust. Un set de globuri, un set de fundite sau figurine si o instalatie galbena sunt garantia unui brad de Craciun ca în filme.

În alegerea ornamentelor poti avea în vedere si alte criterii. Gândeste-te la un hobby, la o preferinta de-a ta sau a familiei tale, sport, obiceiurile pe care le ai, o activitate, un animal preferat, etc. Daca sporturile de iarna te pasioneaza, atunci te poti orienta catre un set de figurine în forma de ski-uri sau patine si globuri cu desene în acelasi ton.

Nu uita de figurinele din sticla sau cristal. Îngerasii, renii, clopoteii, fulgii de nea si multe altele din aceste materiale reflecta frumos culorile, stralucirea globurilor si lumina instalatiilor.

Casute sau sanii din turta dulce, Mosi Craciuni din cristal, globuri hand-made, ornamente voluminoase sau beculete minuscule. Încearca tot ce îti dicteaza imaginatia, atâta vreme cât respecti cromatica si stilul în care este amenajata încaperea.

0 Shares
You May Also Like