Cele mai comune probleme iPhone XS

0 Shares
0
0
0

Cele mai comune probleme iPhone XS
Apple este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata, iar dispozitivele sale iPhone se bucura de un foarte mare succes.

In clipa de fata, cei interesati sa isi cumpere un smartphone de la acest producator, isi pot indrepta atentia spre iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, care sunt cele mai noi si mai performante dispozitive iPhone.

Cei care isi doresc un model iPhone dar nu isi permit aceste dispozitive de ultima generatie, pot alege si diferite modele mai vechi, dar foarte performante, cum ar fi iPhone XS. Acestea sunt dispozitive care dispun de specificatii tehnice uimitoare, dar la fel ca orice alt smartphone de la Apple (si nu numai), poate intampina diferite probleme de functionare.

Acest articol va prezinta cateva dintre cele mai cunoscute probleme pe care le poate avea un iPhone XS.

  1. Wifi nu se conecteaza

Nu putini sunt cei care detin un model iPhone XS, si care observa faptul ca dispozitivul lor nu se conecteaza la wifi. Aceasta este o problema cat se poate de complicata, pentru ca fara wifi (si fara date mobile) utilizatorii nu pot naviga pe internet, nu pot socializa cu prietenii virtuali, etc.

Exista unele trucuri si solutii printre care resetarea setarilor de retea si chiar resetarea telefonului pentru revenirea la setarile din fabrica. Atunci cand aceste trucuri insa nu remediaza problema, utilizatorii isi vor duce telefoanele in service. Intr-un service gsm lucreaza profesionisti, care pot remedia mult mai repede problema.

  1. Descarcarea rapida a bateriei

Unii utilizatori sunt foarte dezamagiti de bateriile pe care dispozitivele lor le detin. Acestia se confrunta cu descarcarea prematura a bateriei, iar pentru a-si remedia problema, trebuie sa urmeze tot felul de trucuri.

De exemplu, activarea modului de economisire a energiei poate fi o solutie pentru descarcarea prematura a bateriei. O alta solutie poate fi reprezentata de dezinstalarea aplicatiilor care consuma cele mai multe resurse.

Setarea unui nivel de luminozitate redus a ecranului, dezactivarea wifi, dezactivarea bluetooth sau dezactivarea datelor mobile, pot sa reprezinte alte trucuri utile, care ajuta telefoanele iPhone XS sa reziste mai mult timp incarcate.

Atunci cand insa aceste solutii nu ofera rezultatele dorite, iar bateria se descarca la fel de repede, cel mai probabil utilizatorii se gandesc sa opteze pentru o inlocuire baterie iPhone XS. In mod evident, pentru inlocuirea bateriei iPhone XS, utilizatorii trebuie sa se deplaseze cu dispozitivele lor intr-un service gsm.

  1. Probleme la incarcare

Unii utilizatori au ajuns sa se confrunte si cu astfel de probleme. In aceste conditii, daca problema este reprezentata de incarcarea cu incarcatorul cu fir, utilizatorii trebuie sa verifice in primul rand priza pentru ca aceasta sa fie functionala.

Daca priza nu are probleme, se verifica integritatea incarcatorului. In cazul in care acesta este perfect, trebuie incercata incarcarea cu alt incarcator, iar daca nu se incarca dispozitivul, atunci probabil este nevoie de o vizita in service.

Daca telefonul se incarca insa cu alt incarcator, trebuie verificat propriul incarcator. Se poate face acest lucru, incercand incarcarea altui telefon cu acel incarcator. Daca operatiunea are succes, incarcatorul nu este defect. In caz contrar, incarcatorul este defect.

Exista situatii in care incarcarea wireless nu functioneaza. Utilizatorii trebuie sa foloseasca doar incarcatoare originale sau certificate Apple. In plus, se poate ca din cauza husei sau a carcasei de protectie, incarcarea dispozitivului sa nu aiba loc.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai evidente probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de iPhone XS. Din fericire insa, intr-un service gsm lucreaza doar specialisti, care pot remedia rapid aceste probleme si defectiuni comune ale dispozitivelor iPhone XS.

0 Shares
You May Also Like