Cine poate obtine un imprumut de la amanet?

0 Shares
0
0
0

Cine poate obtine un imprumut de la amanet?Casele de amanet sunt prezente in toate orasele Romaniei, iar mai nou, oamenii pot alege sa isi amaneteze bunurile chiar si online, pentru ca exista diferite case de amanet online.

Au aparut odata cu trecerea timpului o multime de povesti si mituri care sustin faptul ca doar persoanele care traiesc in saracie se imprumuta de la casele de amanet, insa acest lucru este in totalitate fals, iar in randurile care urmeaza, veti descoperi mai multe detalii.

Exista intr-adevar persoane care traiesc intr-o mare saracie, si care in fiecare luna aleg sa treaca pragul caselor de amanet pentru a obtine un imprumut, insa de cele mai multe ori, aceste persoane isi achita datoriile la timp.

Exista insa si persoane care au o situatie financiara decenta, care duc o viata normala. Acesti oameni nu sunt nici saraci, dar nici bogati, insa se pot confrunta la un anumit moment dat cu o situatie mai putin placuta, care sa ii impinga spre casele de amanet, pentru a obtine un imprumut financiar.

Chiar si persoanele bogate pot alege sa treaca pragul caselor de amanet pentru a obtine un imprumut. Cei care au o situatie financiara buna, probabil au nevoie de bani cash pe care trebuie sa ii obtina in cel mai scurt timp, iar astfel aleg sa se imprumute de la casele de amanet

Bunuri care se pot amaneta

Asadar, dupa cum se poate vedea, nu doar saracii, ci si cei care fac parte din clasa de mijloc, si chiar oamenii bogati, din diferite motive este posibil sa aiba nevoie sa se imprumute de la casele de amanet.

Foarte multe persoane care opteaza pentru un asemenea imprumut, in cele mai multe cazuri isi amaneteaza una sau mai multe bijuterii, pentru a li se acorda banii de care au nevoie.

La fel de multe persoane insa, opteaza pentru amanet telefoane mobile, astfel ca smartphone-urile pe care nu le mai folosesc, sunt lasate drept garantie caselor de amanet, pentru a obtine un imprumut.

Exista case de amanet care primesc zilnic mai multe telefoane drept garantie din partea clientilor decat bijuterii. Acum, oamenii nu mai pun asa mare accent pe bijuterii, iar de cele mai multe ori, poarta bijuteriile pe care le au in cutia de bijuterii de acasa.

In schimb, pentru ca telefoanele mobole sunt o necesitate in anul 2020, multe persoane isi cumpara astfel de dispozitive, pentru a face fata cerintelor. Cand apar telefoane mai performante, multe persoane isi cumpara cele mai noi modele, iar cele pe care le folosesc pana la momentul respectiv, aleg sa le pastreze.

Aceasta este o idee buna, pentru ca intr-o situatie de criza financiara, un asemenea smartphone poate fi lasat drept garantie, pentru obtinerea unui imprumut de la o casa de amanet.

Cei care trebuie sa obtina o suma mai mare de bani, isi pot amaneta chiar si masinile, pentru ca mai nou, se practica si amanetul auto.

Indiferent de valoarea bunului amanetat, atunci cand clientii isi achita datoriile in timpul necesar, isi recupereaza bunurile amanetate fara probleme.

0 Shares
You May Also Like