Comparatie intre modelele de telefoane din gama iPhone XR si XS

0 Shares
0
0
0

Aceste doua game de telefoane mobile iPhone au fost foarte apreciate inca de cand au aparut motiv pentru care este necesar sa le comparam intre ele.

iPhone XR vs. XS: Display

Nu toate ecranele iPhone sunt egale. IPhone XS de 5,8 inci si 6,5 inchi XS Max se pot lauda cu panouri OLED Super Retina vii si, pe baza testarii noastre, sunt chiar mai stralucitoare decat ecranul de pe iPhone X. iPhone XR de 6,1 inci are un ecran LCD, pe care Apple il dubleaza cu afisajul Retina lichid.

Daca nu ati facut upgrade la un iPhone X (sau nu l-ati vazut inca in magazine), probabil ca veti ramane OK cu XR-ul bazat pe LCD si culorile sale mai putin vibrante. Dar veti observa negrul mai perfecti de la iPhone-urile OLED si unghiuri de vizualizare mai largi.

Ecranul iPhone XR de 6,1 inchi este de 1.792 x 828 pixeli, ceea ce il face mai putin clar decat ecranele Super Retina din iPhone XS de 5,8 inci (2436 x 1125 pixeli) si iPhone XS Max de 6,5 inci (2688 x 1242 pixeli) desi ne indoim ca veti observa acest lucru dintr-o privire.

Daca mainile tale prefera un iPhone mai mic, probabil ca te uiti la acest aspect cu un pic de frustrare, deoarece cel mai mic iPhone de aici (XS de 5,8 inci) este inca destul de mare pentru unii. Din pacate, nu anticipam noi iPhone-uri mici care sa apara in curand – poate ca  va aparea un inlocuitor pentru vechiul iPhone SE , construit in sasiul iPhone 8, sau poate ca un nou model de 5,4 inci al iPhone 12 scadent la sfarsitul anului 2020.

iPhone XR vs. XS: Camere foto

IPhone XS si XS Max dispun de aceleasi camere duale de 12 megapixeli, cu lentila cu unghi larg (ƒ / 1.8 cu deschidere) si diafragma (ƒ / 2.4). IPhone XR are un singur senzor cu unghi larg (ƒ / 1,8) cu 12 megapixeli.

Acesti senzori duali ofera iPhone XS si XS Max 2x zoom optic si zoom digital de pana la 10x. IPhone XR ofera zoom digital de pana la 5x.

In ceea ce priveste trucurile, insa, aceste telefoane sunt destul de similare. Ambele ofera Smart HDR, ceea ce inseamna mai multe detalii si culoare in fotografiile tale. Ambele telefoane XS si XR ofera, de asemenea, un mod portret imbunatatit in comparatie cu iPhone X, cu optiunea de reglare a adancimii Apple, astfel incat sa puteti ajusta adancimea campului dupa ce fotografiati un mod de portret. Puteti ajusta aceasta setare in timp ce fotografiati.

iPhone XR vs. XS: Durata de viata a bateriei

Pentru a-si mentine ecranul de 6,5 inci, iPhone XS Max impacheteaza cea mai mare baterie de pe Apple. XS Max a durat 10 ore si 38 de minute la testul nostru de navigare pe internet. XS-ul mai mic a durat doar 9:41, ceea ce este putin sub media categoriei de 9:48. Pentru cea mai buna durata de viata a bateriei, veti dori iPhone XR, care a durat 11 ore si 26 de minute la teste. Da, asa este, modelul „low-end” ofera suficienta durata de viata a bateriei pentru a concura cu modelele pentru care s-ar putea sa aveti nevoie de un imprumut pentru a vi le permite.

0 Shares
You May Also Like