Conditii de scurgere a canalului de canalizare

0 Shares
0
0
0

Conditii de scurgere a canalului de canalizareCasele cu serviciul de canalizare locala au o singura teava de scurgere a canalului care circula subteran de la casa pana la strada. Conducta de scurgere este de obicei de 4 centimetri in diametru, dar poate fi la fel de mica ca 3 centimetri.

Conducta de scurgere a canalului sub curte este conectata la o scurgere principala din interiorul casei. Fiecare dispozitiv sanitar, inclusiv chiuvetele, cada, dusurile si toaletele, precum si masina de spalat, are propriul canal de evacuare care duce la scurgerea principala. Daca scurgerea principala este infundata, in cele din urma va sustine toate scurgerile din casa, iar astfel veti avea nevoie de servicii de desfundare canalizare.

Verificati sunete sau comportamente ciudate la urmatoarele dispozitive, incepand de la cel mai jos nivel al casei. Canalele de canalizare se infunda, de obicei, intre casa si strada, iar surprizele neplacute le veti descoperi in casa.

Toalete: toaletele au calea cea mai directa spre scurgerea principala si folosesc cele mai mari canale de scurgere, deci aici apar problemele mai intai. S-ar putea sa observati ca o toaleta nu se inmoaie corect sau ca toaleta se revarsa atunci cand apa se scurge din chiuveta, cada sau masina de spalat functioneaza. Acesta este un semn semnal al unei probleme principale de scurgere.

Cada si dus: Alte canale de scurgere, in mod obisnuit, afectate de oprirea liniei principale, sunt cele din cada si dus. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea stau la un nivel mai scazut decat canalele de scurgere. Dusurile si cazile pot, de asemenea sa se umple cu apa uzata atunci cand exista o rezerva semnificativa de apa, cauzata de infundarea sistemului de canalizare a locuintei.

Porniti chiuveta: o alta reactie ciudata de a cauta este aerul prins in sistemul de canalizare. Daca rulati apa intr-o chiuveta – in special chiuveta cea mai apropiata de toaleta – este posibil sa auziti toaleta sau sa vedeti cum nivelul apei din toaleta in crestere.

Masina de spalat rufe: Un semn neasteptat al unei probleme a sistemului de canalizare se poate intampla cand rulati masina de spalat. In cazul in care apa care iese din masina de spalat determina ca apa din toaleta se deplaseaza sau se intoarce in cada sau in dus. Acesta este un semn cat se poate de clar ca scurgerea canalului este infundata.

Ce trebuie sa faceti in cazul in care scurgerea dvs. de canalizare este infundata

Nu rulati apa sau spalati toaleta! Daca nu adaugati apa in sistemul dvs. de evacuare, nu puteti face problema mai rau (adica daca infundarea este in linia dvs. si nu principala a orasului, vezi mai jos).

Ca o precautie suplimentara, puteti inchide alimentarea cu apa principala a casei, astfel incat nimeni sa nu actioneze apa accidental. Spuneti-le tuturor celor care se afla in acele momente in casa sa nu foloseasca apa, apoi sunati un specialist in instalare sau scurgere pentru a evacua scurgerea.

Cum stiu ca nu este o problema a sistemului de canalizare din tot orasul?

Sistemul de canalizare al locuintei se conecteaza la principaul sistem de canalizare din oras. In cazul in care evacuarea casei dvs. este sustinuta, exista sanse ca obturarea sa fie in linia dvs., dar este posibil ca principalul sistem de canalizare din oras sa fie infundat. In orice caz, scurgerile casei dvs. se vor comporta la fel, desi uneori infundarea canalizarii a intregului oras are suficienta presiune pentru a forta canalizarea si canalele de scurgere de acasa, pentru a inunda bai si pentru a crea alte probleme.

Cea mai simpla cale de a afla daca sistemul de canalizare al tau este defect sau al intregii comunitati da rateuri, este de a lua legatura cu vecinii. Daca si acestia au aceasta problema, atunci nu doar sistemul tau de canalizare este problematic.

In schimb, in cazul in care nici unul dintre vecinii tai nu are probleme cu canalizarea, atunci este clar ca sistemul tau de canalizare este defect, asa ca va trebui sa contactezi o echipa de specialisti pentru remedierea problemei.

In functie de complexitatea problemei si in functie de locatia ta, se poate ca firma care se va ocupa de desfundarea canalizarii sa iti solicite un pret mai mic sau mai mare, insa aceasta este o necesitate asa ca nu poti amana remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like