Cum aleg o husa pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Cum aleg o husa pentru smartphone?Un smartphone este un telefon mobil inteligent pe care fiecare persoana il poate folosi in foarte multe scopuri.

Unii folosesc strict in cele mai simple scopuri telefoanele mobile inteligente, in timp ce altii cauta tot felul de aplicatii sofisticate pe care le instaleaza pentru divertisment sau pentru tot felul de diferite alte scopuri.

Cei care isi cumpara un nou smartphone, cu siguranta trebuie sa isi aleaga si o husa pentru dispozitiv, aceasta fiind un accesoriu deosebit de eficient, pentru ca ii ofera dispozitivului o buna protectie.

Alegerea unei huse pentru smartphone cu siguranta insa nu este o misiune atat de simple precum pare, dat fiind faptul ca pe piata exista atat de multe optiuni. Vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante detalii de luat in considerare pentru a face cea mai potrivita alegere.

  1. Compatibilitatea dintre husa si telefon

Dupa cum spuneam adineaori, exista pe piata o multime de modele de huse, pentru fiecare telefon mobil inteligent in parte. Deci, din acest motiv este recomandat sa va indreptati atentia spre un astfel de accesoriu pentru smartphone care sa fie compatibil cu telefonul ales.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, ganditi-va ca vreti sa va alegeti un smartphone de la Samsung, care este cel mai apreciat producator de smartphone-uri de pe piata. Cu siguranta o husa care este special fabricata pentru modelul Samsung Galaxy S20 Ultra, nu este potrivita si pentru modeul Galaxy S20.

O husa pentru un telefon Huawei P30 Pro, cu siguranta nu va fi ideala pentru noul model P40 Pro, asa cum nici o husa iPhone 11 nu este potrivita pentru modelul iPhone 12 Pro Max sau iPhone 12 mini.

Deci, trebuie sa va indreptati atentia spre o husa care sa fi fost special fabricata pentru marca si modelul de telefon pe care l-ati cumparat.

Mai exista optiunea de a va indrepta atentia spre o husa de tip saculet, care este universala. De mentionat insa este faptul ca 9 din 10 utilizatori evita aceste huse pentru ca de fiecare data, telefonul trebuie scos din husa pentru a fi utilizat.

  1. Materiale

Apoi, dupa ce gasiti husele care sunt compatibile cu marca si modelul de smartphone ales, in mod evident este foarte important sa tineti cont de calitatea materialelor din care sunt fabricate husele.

Pe piata exista un numar mare de optiuni, incat este destul de greu sa va decideti. De exemplu, in cazul in care telefonul are ecranul protejat de o folie de protectie din sticla, atunci puteti alege sa il echipati si cu o carcasa telefon care poate doar sa protejeze marginile si spatele acestui telefon.

Daca telefonul nu este protejat insa de un astfel de accesoriu (folie de protectie pentru ecran), atunci este cat se poate de evident faptul ca o husa care acopera si protejeaza in intregime dispozitivul, reprezinta cea mai buna alegere. Ce inseamna acest lucru? Nici mai mult, nici mai putin, decat ca o husa flip cover sau o husa de tip saculet poate sa reprezinte alegerea optima.

  1. Rolul husei

O husa pentru smartphone stim cu totii ca a fost special fabricata cu scopul de a proteja dispozitivul de apa, praf, zgarieturi, murdarie sau impotriva socurilor mecanice. Ei bine, acesta este rolul practic al unei huse.

Exista si persoane care tin mai mult la rolul estetic, si care aleg huse elegante care le scot in evidenta dispozitivele. Acest lucru nu inseamna insa neaparat faptul ca, o astfel de husa este de o calitate mai buna.

  1. Pret

Cat despre pret, acesta difera de la husa la husa. Cele mai ieftine sunt cele de tip saculet sau cele de tip carcasa. Husele flip cover in schimb sunt mai scumpe.

0 Shares
You May Also Like