Cum alegi camera supraveghere video?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi camera supraveghere video?Daca ati deschis vreodata un catalog de camere de supraveghere cu zecile sale de optiuni, ilustratii si specificatii tehnice, este posibil sa fi fost tentat sa il inchideti si sa lasati decizia de a achizitiona sistemul de securitate pentru o alta zi.

Gama larga de camere si sisteme de supraveghere de pe piata poate fi frustranta, ceea ce face dificila decizia care sistem s-ar potrivi cel mai bine casei sau afacerii dvs.

Am simplificat unele dintre elementele de baza ale camerelor de supraveghere pentru a face lumina asupra a cativa factori de luat in considerare inainte de a investi intr-un sistem de camere de securitate.

 Acceseaza https://www.nutushopall.ro/camere-supraveghere-audio-video   pentru modele si preturi.

  1. Ieftin este scump

Incearca sa cumperi cel mai bun sistem de camere de supraveghere pe care ti-l permite bugetul tau. Va fi intotdeauna mai prudent sa investiti intr-un sistem scalabil si de buna calitate care va permite sa adaugati mai multe camere mai tarziu si in functie de nevoile viitoare, decat sa va grabiti si sa cumparati camere generice ieftine fara suport tehnic profesional care ar putea inceta sa functioneze in cateva zile de la instalare.

Ca sa nu mai vorbim ca este posibil sa pierdeti videoclipul inregistrat al unui eveniment important.

  1. Verificati garantia

Unii mici retaileri care vand camere generice pot oferi doar o garantie de o luna in cel mai bun caz, astfel incat sa va puteti pierde investitia daca camera esueaza dupa aceasta perioada de timp.

O companie de securitate de renume va vinde numai camere de supraveghere de inalta calitate, cu o garantie de cel putin un an si va oferi un serviciu profesional de instalare, precum si sfaturi excelente de pre- si post-vanzare.

  1. Familiarizat cu capacitatile de baza ale camerei

Atunci cand alegeti camere de supraveghere, este important sa luati in considerare dimensiunea obiectivului (in milimetri), unghiul de vedere (in grade), memoria pentru stocarea datelor si functiile inteligente de detectare.

Pentru fiecare milimetru de dimensiune a obiectivului, regula este ca aceasta este distanta in metri in care camera va putea vedea subiectul (distanta focala). Gradatia in milimetri (mm) va determina campul vizual si va scurta distanta focala pe masura ce unghiul se largeste.

De exemplu, un obiectiv cu un unghi de vizualizare de 4 mm sau 60 de grade va identifica in mod eficient o tinta umana la o distanta de pana la 4 metri, dar nu va avea suficienta deschidere orizontala pentru a vedea ce se intampla in scena.

Pe masura ce specificatia in milimetri (mm) a obiectivului creste, campul vizual spre stanga si spre dreapta va scadea, in timp ce intervalul in care pot fi identificate obiectele sau persoanele vor putea fi identificate , va creste.

Sistemele de camere vin, de asemenea, cu o serie de dimensiuni de stocare a datelor. Capacitatea de stocare poate fi marita cu hard disk-uri suplimentare, de capacitate mai mare sau carduri de memorie SD pentru camere IP individuale. Noile tehnologii de detectare inteligenta va sunt de mare ajutor atunci cand vine vorba de monitorizarea patrimoniului dvs.

De ce sa cumperi sisteme de supraveghere?

Camerele de securitate la domiciliu va supravegheaza casa din interior si din exterior, actionand ca o pereche suplimentara de ochi si urechi pentru a va monitoriza proprietatea. In acest ghid, vom analiza avantajele instalarii camerelor de securitate interioare si exterioare, de la potentialul lor de a descuraja infractorii la alte aplicatii, cum ar fi monitoarele pentru animale de companie si bebelusi.

De asemenea, vom explora caracteristicile necesare si optionale ale camerelor de securitate, precum si dezavantajele acestora. In cele din urma, vom discuta cateva dintre celelalte modalitati de a va proteja casa daca nu sunteti sigur de instalarea camerelor.

Linistea sufleteasca este unul dintre principalele avantaje ale camerelor de securitate, indiferent daca alegeti sa instalati camere cu fir sau fara fir. Ele va pot spori securitatea la domiciliu, permitandu-va sa va inregistrati pe proprietatea dvs. de oriunde va aflati, sa vedeti un flux live al casei dvs. pe un smartphone sau computer si sa primiti alerte imediate cu privire la orice activitate neobisnuita.

In timp ce numarul spargerilor din SUA a continuat sa scada recent, valoarea proprietatii furate a crescut in 2018 la 2.799 USD (cel mai recent an pentru care sunt disponibile aceste informatii). Aceste studii indica faptul ca, desi ratele de efractie scad, obiectele mai valoroase sunt furate. Acest lucru face ca camerele de securitate la domiciliu sa fie un instrument important in kitul nostru de protectie a locuintei, deoarece acestea pot ajuta la recuperare, precum si la detectare.

Camerele de securitate sunt recunoscute ca un factor de descurajare excelent pentru infractori. Expertii cu care am vorbit nu recomanda sa se bazeze exclusiv pe camere pentru securitate, spunand ca un sistem complet de securitate la domiciliu este cea mai buna aparare. Cu toate acestea, camerele sunt inca importante.

Camerele de securitate la domiciliu nu sunt utile doar pentru a va controla proprietatea; sunt, de asemenea, de ajutor pentru a sta cu ochii pe copii si animale de companie atunci cand nu puteti fi acolo. O camera de securitate cu recunoastere faciala langa usa din fata va poate trimite o notificare care va anunta ca e cineva la usa.

0 Shares
You May Also Like