Cum alegi un laptop pentru acasa?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi un laptop pentru acasa?Laptopurile sunt echipamente pe care le putem folosi acasa sau la birou, in interes personal sau in interes profesional, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre cum se alege un laptop.

Daca in ceea ce priveste laptopurile pe care le folosim la locul de munca, nu prea avem posibilitatea sa ne alegem noi echipamentul, pentru ca folosim ceea ce ni se ofera, atunci cand discutam despre laptopul de acasa, lucrurile se schimba foarte mult.

De exemplu, fiecare persoana poate sa isi cumpere pentru acasa un laptop second hand in conditiile in care nu are de gand sa investeasca foarte multi bani in achizitionarea unui astfel de echipament.

Laptopuri second hand cu siguranta se gasesc in zilele noastre, asa ca persoanele care isi doresc un astfel de echipament, pot sa isi indrepte acum atentia atat spre un laptop second i3, care nu este extrem de performant, dar pot sa isi indrepte atentia si spre un laptop second hand i5.

Exista insa si utilizatori de asemenea echipamente, care atunci cand trebuie sa isi aleaga laptopul, isi indreapta atentia spre laptopuri second hand i7, care sunst scoase pe piata de regula de catre cei mai renumiti producatori din industrie.

Foarte multi utilizatori de laptopuri aleg sa isi cumpere echipamente second hand care sa fie de generatie i7, decat sa isi cumpere echipamente noi noute insa care sa nu fie scoase pe piata de catre cele mai renumite branduri.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, cei care intentioneaza sa isi cumpere un laptop second hand, au posibilitatea de a-si alege un model i7, dar pot sa isi aleaga si un model i5, sau chiar si un model de generatie mai veche, precum un laptop de generatie i3.

Ei bine, trebuie insa mentionat si faptul ca exista utilizatori de laptopuri care, oricat de performante ar fi anumite modele de astfel de echipamente second hand, nici nu vor sa auda de un laptop second hand.

De regula, acesti utilizatori aleg sa isi indrepte atentia spre un laptop nou, care insa, daca nu este scos pe piata de catre un brand de top din industrie, poate sa nu fie nici macar la fel de performant precum un laptop second hand.

Plus de asta, laptopurile noi, indiferent de faptul ca sunt produse de catre HP, Dell, Asus, Toshiba, Lenovo, sau de alte branduri, cu siguranta au preturi exagerat de mari in comparatie cu echipamentele second hand.

Exista insa si acea categorie de utilizatori care nu isi permit un laptop nou, insa nu ar vrea nici sa isi aleaga un echipament second hand, asa ca acesti utilizatori nu au de ales si trebuie sa se multumeasca cu un laptop refurbished.

Un laptop ajunge sa fie refurbished, datorita faptului ca a fost resigilat, insa inainte de a fi resigilat, echipamentul a fost supus unor teste, iar componentele care nu functionau corespunzator erau inlocuite cu alte piese noi, astfe incat echipamentul sa functioneze la fel de bine precum unul nou.

0 Shares
You May Also Like