Cum ar trebui sa abordam continutul?

0 Shares
0
0
0

cum-ar-trebui-sa-abordam-continutulPentru optimizare site este foarte important sa gasiti cele mai bune strategii de scriere dar si de publicare. In articolul acesta incercam sa va prezentam mai multe dintre strategiile de formatare si de prezentare a articolelor considerate canonice si astfel speram sa va fie de folos pentru a crea continutul tinand cont de faptul ca deja se stie ca in seo foarte important este continutul.

Noi va recomandam in primul rand sa incercati sa va axati pe un subiect pentru ca vedem mereu articole care incearca sa trateze in acelasi timp mai multe domenii sau mai multe subiecte si care in final nu lamuresc nimic. Uneori nici macar nu exista o legatura intre subiecte.

Si pentru noi se mai intampla uneori, chiar daca suntem experti sa nu gasim subiectul potrivit pentru ca asta depinde cel mai mult de ceea ce prefera utilizatorii. De asemenea oricarui expert si se poate intampla in momentul in care nu site exact despre ce vorbesti si scriem lucruri care nu se leaga. Practic se recomanda sa va orientati catre o idee indiferent care ar fi aceasta.

Decideti si abordaristrategice pentru articole si incercati pe cat posibil sa le implementati. Aici ati putea avea mai multe metode de abordare. Listele nu sunt cele finale si totusi puteti sa alegeti drept surse de inspiratie toate strategiile pe care le gasiti in acest articol.

In cazul in care nu aveti o strategie puteti sa riscati si articole in care sa nu ziceti nimic si prin urmare toate strategiile pe care le experimentam si care functioneaza sunt acelea despre care vom discuta mai departe.

Puteti sa apelati la articole de tipul lista. Aceasta strategie se utilizeaza in primul rand de catre bloggeri. Cifrele au si tendinta de a atrage tipul acesta de articole si structureaza continutul vast aducand o privire sintetica in abordare a sitautiilor si problemelor. Tipul asta de articole e gustat in general de persoanele foarte grabite.

Aceasta strategie e destul de simpla. Prin titlu ii faceti pe cititori curiosi si puteti incerca sa prezentati listele care sa fie cat mai explicate si care sa nu trateze subiecte banale.

Puteti incerca sa va oferiti si explicatii istete precum datele si cifrele care sa dea si o mare consistenta oricarui punct din respectiva lista cu scopul de a pune cititorii sa se gandeasca. Le puteti sugera lucruri la care nu s-au gandit si ar putea sa fie si contraintuitive la un moment dat.

Si articolele despre cum se pot face anumite lucruri sunt interesante. Acestea sunt la foarte mare cautare pentru ca articolele in care venim cu solutii sunt foarte apreciate. Oamenii care au anumite probleme cauta si solutii pentru ele si articolele sunt cele cu retetele pe care mai multi le cer la un moment dat.

Acest tip de articole sunt pragmatice si va sunt de folos si pentru a va construi eputatia de experti in acest domeniu daca veniti cu solutii reale. Oamenii cauta mereu sugestii si de aceea articolele care ofera informatii serioase si bune sunt mereu apreciate.

0 Shares
You May Also Like