Ce probleme poate avea un iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

ce-probleme-poate-avea-un-iphone6Se spune ca smartphone-urile cele mai performante de pe piata sunt cele produse de catre Apple si Samsung, motiv pentru care fiecare isi doreste sa detina un astfel de telefon.

Telefoanele Apple iPhone 6 sunt la mare cautare in fiecare colt al lumii, in ciuda preturilor destul de piperate pe care le au, insa daca stam sa ne gandim si la cat de performante sunt aceste dispozitive, atunci este de inteles de ce sunt si atat de scumpe.

Ei bine, in ciuda faptului ca sunt foarte performante, si acestea pot sa se defecteze iar tu sa fii nevoit sa iti comanzi piese iPhone 6 pentru dispozitivul tau.

In continuare as dori sa iti prezint cateva dintre situatiile neplacute cu care se pot confrunta utilizatorii acestor super telefoane.

O prima problema ar fi legata de sunet in timpul in care sunt conectate castile, iar pentru remedierea acestei probleme trebuie sa suflii in portul pentru casti pentru a te asigura ca acolo nu s-a depus praful, dar si sa te asiguri ca telefonul are castile conectate intr-un mod corect.

Un alt lucru neplacut ar fi acela ca sa ti se coloreze sau decoloreze benzile din plasticul de pe carcasa dispozitivului. Pentru a evita acest eveniment neplacut, este indicat sa iti protejezi dispozitivul cu o husa, iar in cazul in care tot persista problema, cu o carpa umeda sa stergi dispozitivul. Trebuie sa ai mare atentie la ecran.

O alta problema ar fi aparitia aleatorie a crashing-ului, iar pentru a remedia aceasta problema trebuie sa restetezi dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, dar si sa te asiguri ca sistemul de operare al smartphone-ului este actualizat.

Se poate ca dispozitivul sa nu recunoasca SIM-ul iar pentru asta trebuie sa iti pui telefonul pe mod avion, iar apoi sa dezactivezi aceasta functie. Dupa aceea trebuie repornit dispozitivul. Daca problema persista, asigura-te de faptul ca SIM-ul nu este murdar sau deteriorat.

Dispozitivul poate sa intampine anumite probleme si in momentul in care il pui la incarcat, iar atunci va trebui sa verifici atat priza, cat si incarcatorul. Se poate ca priza sa fie defecta, sau de ce nu, chiar si incarcatorul. Poti sa incerci sa incarci alt smartphone cu acest incarcator, iar dispozitivul tau cu alt incarcator, iar in acest fel iti vei da seama care este problema.

O alta problema destul de neplacuta este aceea in care touchscreen-ul nu functioneaza, iar pentru asta va trebui restartat dispozitivul, iar mai apoi resetat pentru a reveni la setarile din fabrica.

Ei bine, din ceea ce se poate vedea, si un astfel de dispozitiv, chiar daca este foarte scump si performant, poate sa intampine anumite probleme de functionare, iar daca nu le vei putea rezolva pe cont propriu, nu ai de ales si trebuie sa iti duci smartphone-ul la un service gsm.

Ar fi indicat sa alegi un service specializat in reparatii pentru astfel de telefoane.

Pe langa aceste probleme, sunt utilizatori care isi duc iPhone-ul la service pentru a le inlocui ecranul spart, sau difuzorul plin de praf, insa in aceste cazuri doar utilizatorul are vina pentru defectiunile dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like