Cum iti ajuti bateria iPhone 8 sa reziste mai mult incarcata

0 Shares
0
0
0

Cum iti ajuti bateria iPhone 8 sa reziste mai mult incarcataUnii utilizatori de iPhone 8 si iPhone 8 Plus se confrunta cu probleme de viata a bateriei. Daca incepeti sa observati o scurgere anormala a bateriei pe iPhone 8, incercati o solutie din acest ghid inainte de a programa o programare la un service gsm pentru o inlocuire acumulator iPhone 8.

IPhone 8 si iPhone 8 Plus Apple sunt inca doua dintre cele mai bune dispozitive pe care le puteti cumpara atunci cand doriti un smartphone nou, insa nu sunt perfecte.

Unii utilizatori de iPhone 8 observa pierderi rapide ale bateriei in situatiile in care bateria nu ar trebui sa aiba un impact semnificativ. In unele cazuri, acest lucru poate fi legat de o baterie defecta. Totusi, in cele mai multe cazuri, este o aplicatie necinstita sau pur si simplu obiceiuri proaste din partea persoanei care detine telefonul.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom dezbate acest subiect, pentru a va ajuta sa remediati durata de viata a unei baterii iPhone 8. Iata asadar despre ce este vorba:

Reporniti iPhone 8

Uneori, este nevoie doar de o repornire simpla. Daca incepeti sa observati o schimbare ciudata a bateriei pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, tineti apasat butonul de pornire – oprire si stingeti dispozitivul.

Folositi modul de consum redus

IPhone-ul dvs. 8 este dotat cu o functie extrem de utila de economisire a bateriei numita Mod de consum redus. Modul de putere redusa minimizeaza animatiile (puteti face acest lucru si manual) si optimizeaza performantele dispozitivelor. Serviciile precum AirDrop si iCloud Sync vor fi dezactivate, dar puteti totusi sa efectuati apeluri telefonice, sa primiti texte, etc. Puteti activa modul Low Power oricand doriti. Pentru a activa modul de consum redus:

  • Intrati in Setarile iPhone 8.
  • Atingeti Baterie.
  • Atingeti Mod de consum redus.
  • Activati-l ori de cate ori doriti sa economisiti cateva puncte procentuale ale bateriei si nu doriti sa activati Modul avion.

Puteti, de asemenea, sa introduceti o comanda rapida in modul de putere redusa in Centrul de control (meniul care apare cand glisati din partea de jos a afisajului) pentru un acces usor la comutare. Pentru a face asta:

  • Mergeti la Setari.
  • Atingeti Centrul de control.
  • Atingeti Personalizare controale.
  • Atingeti semnul verde plus langa Modul de consum redus.

Utilizati modul Avion

Daca va aflati intr-o zona de serviciu ingrozitoare, telefonul dvs. se va lupta sa redea un semnal. Cand telefonul functioneaza astfel, probabil ca bateria scade.

Cand va aflati intr-o zona marcanta, rotiti in modul Avion din Control Center sau din aplicatia Setari. Acest lucru va dezactiva toate conexiunile dvs., inclusiv Bluetooth, Wi-Fi si date celulare.

Evitati temperaturile extreme

Apple recomanda evitarea temperaturilor extreme. Dispozitivul dvs. este proiectat sa functioneze normal intre 62 si 72 ° F. Daca temperatura depaseste este posibil sa observati o fluctuatie anormala a bateriei. Unii utilizatori de iPhone 8 si iPhone 8 Plus se confrunta cu probleme de viata a bateriei. Daca incepeti sa observati o scurgere anormala a bateriei pe iPhone 8, incercati o solutie din acest ghid inainte de a programa o programare la Apple Store local.

IPhone 8 si iPhone 8 Plus Apple sunt inca doua dintre cele mai bune bani pe care le puteti cumpara smartphone-uri, dar nu sunt perfecte. Utilizatorii iPhone 8 se confrunta cu o multime de probleme, inclusiv o eroare ciudata a bateriei.

Unii utilizatori de iPhone 8 observa pierderi rapide ale bateriei in situatiile in care bateria nu ar trebui sa aiba un impact semnificativ. In unele cazuri, acest lucru poate fi legat de o baterie defecta. Totusi, in cele mai multe cazuri, este o aplicatie necinstita sau pur si simplu obiceiuri proaste din partea persoanei de la volan.

Ne asteptam ca Apple sa lanseze actualizari frecvente de intretinere iOS 12, dar nu se stie cat timp va trebui sa asteptati pentru urmatorul upgrade. In timp ce asteptati, ar trebui sa incercati sa remediati singuri aceste probleme proaste de viata a bateriei.

Acest ghid va va conduce prin cateva corectii potentiale si cateva sfaturi care va vor ajuta daca si cand incepeti sa observati o scurgere ciudata pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus.

Dezactivati serviciile de localizare

Serviciile de localizare, cum ar fi GPS, pot provoca ravagii in timpul bateriei. Daca ati folosit Waze sau Google Maps, probabil stiti despre ce vorbim. Din fericire, aveti mult control asupra serviciilor care ruleaza activ pe dispozitiv.

Pentru a face acest lucru, accesati Setari si atingeti Confidentialitate. In partea de sus veti vedea Servicii de locatie. Apasati-l. Puteti sa le inchideti in intregime daca o dezactivati, dar va recomandam sa parcurgeti aplicatiile pentru a determina ce aplicatii ar trebui sa utilizeze serviciile dvs. si cand.

Daca o aplicatie pe care abia o utilizati functioneaza in fundal, veti dori sa ii limitati functiile. Pentru a face acest lucru, atingeti aplicatia in cauza si selectati Niciodata.

Nu mai folositi imagini de fundal live

Imagini de fundal animate arata grozav pe ecranul iPhone 8, dar pot si vor scurge bateria telefonului. Daca doriti sa va salvati bateria, utilizati fundaluri statice.

 

0 Shares
You May Also Like