Cum sa alegi un cadou ideal pentru persoanele dragi?

0 Shares
0
0
0

Cum sa alegi un cadou ideal pentru persoanele dragi? Daruirea de cadouri este o modalitate plina de satisfactii de a-ti demonstra grija fata de oamenii din viata ta. Ca mijloc de a selecta un cadou personalizat, gandeste-te la mesajul pe care doresti sa-l transmiti.

Retine ca oamenii reactioneaza adesea mai bine la cadourile care le ofera o experienta, sau poti alege cadouri haioase de pe Jubi pentru a insenina ziua cuiva.

Alege persoana caruia vrei sa-i oferi un cadou

Inainte de a te stresa in legatura cu o idee de cadou, ia in considerare legatura ta cu destinatarul, ce te simti pentru el si ce ai vrea sa-i transmiti. Acest lucru te poate ajuta sa iti limitezi optiunile numeroase mult mai rapid decat sa accesezi rafturile magazinelor universale sau diferite site-uri web.

Creeaza o lista de obiecte care te pot ajuta sa comunici un mesaj

Odata ce ai determinat mesajul pe care doresti sa-l transmiti, poti incepe sa creezi o lista de cadouri care te-ar putea ajuta sa faci acest lucru. Ia in considerare preferintele si interesele persoanei pentru a alege un cadou inspirat.

• Ai putea, de exemplu, sa alegi o ceasca de cafea pentru cel mai bun prieten iubitor de cafea, cu o declaratie amuzanta care descrie cat de grozavi sunt.

• Daca prietenului tau ii place gradinaritul, poti sa-i oferi cadou o planta de interior.

• Un pachet spa i-ar arata celuilalt ca merita putina odihna si relaxare dupa toata munca lor grea.

Consulta-te cu persoane care cunosc bine destinatarul pentru a lua o decizie

Daca intampini probleme in a veni cu idei de cadouri, apeleaza la ajutorul altora care il cunosc mai bine. Este posibil sa fii exprimat in anumite contexte ceea ce are nevoie sau isi doreste.

Verifica site-urile cele mai vizitate ale persoanei pentru liste de dorinte Listele de dorinte nu se limiteaza la registrele pentru sugari si nunti.

Unele site-uri web comerciale permit membrilor sa creeze liste de dorinte care pot fi facute publice daca utilizatorul alege acest lucru. Daca stii ca individul efectueaza multe cumparaturi online de pe un anumit site web, viziteaza site-ul si cauta-i numele. Ai putea avea noroc si poti descoperi o selectie extinsa de produse.

• De exemplu, este posibil ca persoana respectiva sa fii pus un anumit blender pe lista de dorinte.

•Daca alegi un articol dintr-un registru, ai grija sa verifici daca nimeni altcineva nu a achizitionat articolul deja.

Daca nu ai nicio idee despre ce ai putea cumpara, cere recomandari direct de la persoana respectiva. Nu este nimic nepotrivit in a intreba destinatarul daca exista un anumit articol de care are nevoie sau pe care si-l doreste. Acest lucru este apreciat de majoritatea indivizilor, deoarece se asigura ca vor obtine ceva util.

• Incearca o afirmatie precum: „Te-ai gandit la ce ti-ai dori de ziua ta?”

• Sau spune: „Imi alcatuiesc lista de Craciun. Ce prioritati vei acorda anul acesta?”

Sfat: noteaza imediat orice recomandari sau idei de cadouri pe care le primesti din partea destinatarului, astfel incat sa nu uiti ce au spus.

0 Shares
You May Also Like