Cum se alege rochia de nasa?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa iti alegi rochia pentru a participa la o nunta, cu siguranta trebuie sa tii cont de mai multe detalii diferite, iar in cele ce urmeaza, vei afla despre ce este vorba si ceea ce conteaza cel mai mult atunci cand vine vorba rochiei.

Este foarte important asadar sa tii cont de rolul pe care il ai la nunta. Cu siguranta, pentru o simpla invitata, vei putea alege o rochie potrivita evenimentului, poate chiar o rochie din garderoba, pe care ai mai purtat-o si la alte evenimente.

In cazul in care insa, ai un rol important, si esti nasa, atunci in mod evident trebuie sa iti alegi o rochie speciala. Dupa miri, se stie faptul ca la o nunta, nasii sunt cele mai importante persoane din cadrul evenimentului.

Nasii sunt considerati a fi parintii spirituali ai cuplului, motiv datorita caruia, mirii aleg drept nasi, persoane apropiate, pe care le iau drept exemplu. In plus, nasii la nunta, sunt asezati la masa mirilor, motiv pentru care, toti ochii atintiti vor fi si spre nasi, alaturi de miri.

In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca nasa, sa isi indrepte atentia spre cele mai elegante rochii de nasa, din care isi vor alege pana la urma rochia potrivita.

Cate rochii trebuie sa poarte nasa in ziua nuntii?

Cu siguranta nu exista o regula fixa care sa arate faptul ca in ziua marelui eveniment, nasa trebuie sa poarte o singura tinuta, doua rochii sau mai multe, sau doar o rochie. Exista nase de exemplu care pentru prima parte a zilei, atunci cand are loc cununia religioasa si cununia de la starea civila aleg o rochie, in timp ce pentru petrecerea de la sala de evenimente, se poate opta pentru o rochie eleganta de seara.

Exista insa si situatii in care nuntile se desfasoara pe parcursul mai multor zile, iar atunci in mod evident nasa nu va purta o singura rochie. In aceste conditii, in mod evidnet va trebui sa isi aleaga cate o rochie diferita pentru fiecare zi. De-asemenea, trebuie sa isi adapteze tinuta in functie de eveniment (de noapte sau de zi).

In cazul in care mirii isi doresc ca nunta lor sa fie una mai nonconformista, iar nasa stie de la inceput ca nu isi va schimba tinuta, atunci cu siguranta isi poate alege o rochie de nasa versatila, si poate opta pentru diferite accesorii pentru a-si transforma lookul.

Rochie de nasa lunga sau scurta?

Aceasta este o alta intrebare pentru care cauta raspuns femeile care urmeaza sa aiba rolul de nasa la un astfel de eveniment. De precizat este faptul ca, exista o regula care spune ca rochia nasei trebuie sa aiba aproximativ aceiasi lungime cu rochia miresei.

Din acest motiv, se spune ca in cazul in care mireasa nu ii spune nasei sa isi aleaga o rochie scurta daca isi doreste o asemenea rochie, nasa va trebui sa poarte o rochie de lungime similara cu cea a miresei.

In aceste conditii, in mod evident, nasa isi va indrepta atentia spre o rochie sofisticata si spectaculoasa, care sa o deosebeasca de restul femeilor care iau parte la eveniment.

De-asemenea, tot in ceea ce priveste lungimea rochiei de nasa, facem precizarea ca lungimea potrivita este pana la nivelul genunchilor. Acest aspect trebuie cunoscut de catre femeile care obisnuiesc sa poarte rochii scurte, pentru a nu face o greseala vestimentara, purtand o rochie scurta.

Nasele care aleg sa poarte rochii elegante si lungi, trebuie sa stie ca nu este permis sa se vada pantofii, dar nici nu trebuie sa isi tarasca pe jos rochia, pentru a matura podelele cu ea.

Rochie de seara pentru nasa

Rochia de seara ideala pentru nasa, cu siguranta este aceea care ii va scoate calitatile fizice in evidenta. O nasa care isi doreste sa fie o aparitie memorabila, in mod evident isi va indrepta atentia spre o rochie de seara eleganta, dar va tine cont de forma corpului.

O nasa care are silueta tip para, poate alege o rochie cu volane sau o rochie mulata in partea superioara a copului si pe bust si talie, si care va fi evazata in partea de jos. Pentru femeile cu silueta de tip diamant, de preferat sunt rochiile vaporoase sau baby-doll, care sunt stranse sub bust, dar care ascund talia si atrag atentaia in zona decolteului, dar si asupra umerilor.

Nasele care au silueta de tip clepsidra, pot alege rochii care sa le evidentieze forma corpului, dar de preferat ar fi sa le evite pe cele mulate, pentru ca acelea nu mai lasa loc de imaginatie.

Asadar, atunci cand vine vorba despre alegerea rochiei de nasa, lucrurile nu sunt atat de simple precum par la prima vedere, pentru ca trebuie aleasa o rochie perfecta, tinand cont de faptul ca dupa mireasa, majoritatea invitatilor se vor uita spre nasa.

0 Shares
You May Also Like