Cum se invata limba engleza cu ajutorul unui iPhone?

0 Shares
0
0
0

Cum se invata limba engleza cu ajutorul unui iPhone?Telefoanele mobile inteligente existente pe piata la momentul actual, ne ofera posibilitatea sa facem o multime de lucruri, la care nici macar nu am fi visat acum mai multi ani.

Cine se gandea oare acum 10 ani, ca vom putea folosi telefoanele pentru a calatori, datorita aplicatiilor precum Waze care este ghidul perfect de calatorie?

Cine se gandea oare ca vom putea sa folosim telefoanele pentru a urmari filme online sau pentru a efectua apeluri video? Cine se gandea ca se va putea intr-o buna zi, invata limba engleza de pe telefon?

Pare greu de crezut? Ei bine, in aceasta perioada in care smartphone-urile sunt dispozitive atat de performante, putem instala diferite aplicatii atat pe telefoane mobile iPhone, cat si pe telefoane Android, care ne ofera sansa de a invata limba engleza.

Pentru cei care nu cred in aceasta posibilitate, am ales sa prezentam cateva aplicatii de tip dictionar, care ne pot oferi posibilitatea de a invata limba engleza, sau de a ne perfectiona atunci cand vorbim in aceasta limba. Iata asadar cateva exemple de astfel de aplicatii care se pot instala si pe telefoane mobile iPhone, dar si pe smartphone-uri Android.

Dictionarul Oxford de engleza (Oxford Dictionary of English)

Acesta este unul dintre cele mai vechi dictionare, ceea ce il face foarte cuprinzator si detaliat. Contine, de asemenea, cele mai recente fraze si vocabularul necesar pentru a asigura utilizatorul ca este mereu actualizat.

Aplicatia se gaseste si pe Android si iOS si poate fi accesata si online. Modul offline va va permite sa cautati in continuare cuvinte chiar si atunci cand nu exista conexiune la internet pe dispozitivul dvs.

Dictionar englez

Dictionarul englez de Livio este cel mai frecvent dictionar englez in mediul acesta al aplicatiilor. Cu toate acestea, in acest moment este acceptat doar de dispozitivele Android. Principalul impuls pentru aceasta aplicatie este ca toate functiile sale functioneaza cel mai bine atunci cand este offline. Unele dintre caracteristici includ etimologia, pronuntia si traducerea in unele dintre cele mai comune limbi precum germana, franceza si alte limbi.

Se poate schimba de asemenea, la dreapta sau la stanga pentru a obtine alte cuvinte care sunt inainte sau dupa aceste cuvinte, aranjate alfabetic. De asemenea, se pot face note personale cu privire la orice cuvant pe care il citesc utilizatorii, si ajuta la gestionarea marcajelor.

U Translate (Dictionarul U)

Acesta este unul dintre cele mai putin cunoscute dictionare, dar foarte util. Poate fi accesat atat online, cat si offline. Cea mai buna caracteristica a acestua este capacitatea de a copia o propozitie sau un cuvant din alte aplicatii si de a obtine traducerea exacta.

De asemenea, se pot filtra cuvinte alfabetic, iar aplicatia accepta pronuntia audio si cautarea vocala, unde se poate cauta un cuvant, mentionandu-l in instrumentul de cautare. Cand unul este online, puteti cauta definitia detaliata a unui cuvant pe Google sau Wikipedia.

Dictionar Linguee

Aceasta este o noua aplicatie de dictionar gratuit, care este axata in principal pe traducerea din mai multe limbi straine. Accepta mai mult de o duzina de limbi, inclusiv cele mai putin frecvent utilizate. Caracteristicile sale includ fraze de exemplu, pronuntie audio si altele. Este simplu de utilizat si nu contine reclame, ceea ce reprezinta un plus pe partea sa.

Ei bine, acum sparam ca v-am convins de faptul ca intr-adevar utilizatorii care detin telefoane mobile iPhone, la fel ca si cei care detin smartphone-uri Android, au posibilitatea de a invata simplu si rapid limba engleza, iar acest lucru este foarte usor datorita aplicatiilor amintite anterior. Acestea sunt doar cateva asemenea aplicatii, dar lista aplicatiilor de tip dictionar este mult mai mare.

0 Shares
You May Also Like