Cum se utilizeaza produsele Maroccanoil?

0 Shares
0
0
0

Cum se utilizeaza produsele Maroccanoil?Moroccanoil are un zgomot in jurul sau ca nimeni altul, cu milioane de utilizatori, bloggeri si profesionisti care isi desfasoara activitatea prin diferite saloane, si care se aglomereaza pentru a pune mana pe acest produs miracol de ingrijire a parului.

Cu toate acestea, chiar daca brandul este atat de cunoscut si de ravnit, exista un numar mare de oameni care nu stiu cum sa foloseasca produsele Moroccanoil pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Faima marcii a venit odata cu tratamentul original pentru ulei de par Moroccanoil, dar Moroccanoil are o gama larga de alte produse pentru ingrijirea parului, care cu siguranta abia asteapta sa va transforme parul.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati aceste produse pe parul umed sau uscat. Alegeti din tratamentul original Moroccanoil (ideal pentru parul normal), tratamentul cu ulei usor Moroccanoil (mai potrivit pentru parul gras sau mai gras) sau crema de bucla intensa Moroccanoil (ideala pentru parul cret), ca fiind cele mai vandute produse din gama.

Cum se utilizeaza Moroccanoil pe parul umed

Aplicarea uleiului de par pe parul umed este cea mai obisnuita metoda de a folosi tratamentul dvs. Marocanooil, folosind o cantitate mica, asa cum se recomanda.

Pasul 1:  Cu uleiul de par Moroccanoil, lucrati prin capetele parului. Asigurati-va ca evitati radacinile, deoarece acest lucru va face parul sa para mai gras.

Pasul 2:  Stilistul lucreaza apoi Moroccanoil prin par si se usuca, cum ar fi in mod normal. Retineti cat de usor se usuca parul si cat de usor de gestionat este.

Pasul 3:  Rezultatul final dupa utilizarea tratamentului cu ulei de par Moroccanoil: parul este lasat matasos neted.

Cum se utilizeaza Moroccanoil pe parul uscat

Folosirea Moroccanoil pe parul uscat poate face parul mai usor si produce rezultate mai bune. Utilizati 2-5 pompe de ulei de par original de la  Moroccanoil la alegere, dupa cum va recomanda specialistii care lucreaza la saloane.

Pasul 1:  Efectuati tratamentul in capetele dvs., evitand radacinile pentru a preveni un finisaj gras.

Pasul 2:  Stilizati parul asa cum ar fi in mod normal, observand ca uleiul de argan din Moroccanoil pune stapanire pe frizz si zboara mereu pentru a va lasa cu parul elegant si sanatos.

Cum se utilizeaza Moroccanoil pe parul cret

Uleiul de argan este bogat in vitamine, antioxidanti si proprietati de protectie impotriva UV, asa ca este cel mai bun lucru pentru ingrijirea buclelor.

Pasul 1: Folositi o cantitate mica in maini si frecati-le impreuna, acest lucru va va asigura ca nu va lasati nicio bucatica in par.

Pasul 2: Treceti mainile prin par, concentrandu-va pe capete si straturi, deoarece acestea vor fi cele mai ondulate par.

Pasul 3: The Moroccanoil Intens Curl Cream nu lasa reziduuri, nu lasa parul gras si iti defineste usor buclele.

Pasul 4:  Aceasta crema poate fi folosita si ca produs de retusare, care lucreaza pe parul uscat, pur si simplu trece si adauga ridicare, volum si stralucire la buclele sau valurile tale.

Beneficiile utilizarii Moroccanoil

Moroccanoil s-a inspirat din puterea transformatoare a uleiului de argan. Aparand in mod natural cu un continut ridicat de antioxidanti, acizi grasi esentiali si vitamina E, uleiul de argan a devenit cunoscut ca aur lichid pentru capacitatea sa de a stimula si hidrata natural atat pielea, cat si parul. Moroccanoil combina puterea uleiului de argan cu propria sa formula unica pentru a crea un produs care ofera o serie intreaga de beneficii cosmetice:

Previne capetele despartite: Uleiul de argan din produs este absorbit in axul parului pentru a consolida firul de par si a reduce probabilitatea despartirilor.

Protectie UV: Uleiul de argan este de asemenea un puternic protector UV si va va ajuta sa va protejati parul de efectele soarelui.

Frizz Control: Produse precum sprayul Frizz Control de la Moroccanoil sunt special concepute pentru toate tipurile de par pentru a controla frizz. Infuzat cu ulei de argan si vitamina E cu proprietati rezistente la intemperii, Moroccanoil functioneaza pentru a mentine parul calm si gestionabil in medii umede sau uscate.

Parul hidratat, revitalizat, cu o elasticitate crescuta: Moroccanoil s-a inspirat din puterea transformatoare a uleiului de Argan. Bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, uleiul de argan ajuta Moroccanoil sa se hidrateze si sa-si inmoaie parul, crescand in acelasi timp elasticitatea si restabilind stralucirea si sanatatea parului plin de viata.

Se accelereaza timpul de uscare prin suflare: Moroccanoil detange parul pentru a imbunatati gestionabilitatea.

Conditionare superioara: Moroccanoil poate fi utilizat cu parul uscat sau umed pentru a conditiona capetele uscate.

Chiar si colorarea: Moroccanoil ajuta chiar si la porozitatea parului, permitand aplicarea culorii mai uniform. De asemenea, puteti adauga Moroccanoil amestecului dvs. de culori pentru o protectie finala, stralucire, elasticitate si absorbtie maxima a culorii.

Acestea sunt asadar in mare parte, cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste utilizarea Moroccanoil pentru parul dvs.

0 Shares
You May Also Like