De ce este important sa invatati limba germana?

0 Shares
0
0
0

De ce este important sa invatati limba germana?In zilele noastre, cupa cum bine stim cu totii, limba engleza este principala limba de circulatie internationala, insa stiati ca foarte multe persoane aleg sa se inscrie la diferite cursuri de limba germana?

Exista o multime de motive pentru care este indicat ca oamenii sa invete aceasta limba straina, si din fericire acum exista atat cursuri de limba germana pentru incepatori, cat si cursuri germana pentru cei care vorbesc aceasta limba la nivel mediu, sau cursuri germana nivel avansat.

Dat fiind faptul ca lista de motive datorita carora este indicat sa invatati aceasta limba straina este atat de cuprinzatoare, in randurile care urmeaza, aveti posibilitatea de a descoperi cateva dintre acestea. Cititi pana la final, iar apoi veti fi convinsi ca trebuie sa accesati https://www.ilsc.ro/cursurigermana/, pentru a va inscrie la cursuri de limba germana.

  1. Germana provine din aceeasi familie de limbi ca engleza

Germana si engleza sunt ambele „limbi germanice occidentale” si au ADN-ul limbilor similare. Acest lucru inseamna ca, ca vorbitor de engleza, veti avea o perioada mult mai usoara pentru a invata limba germana.

De fapt, peste 26% din vocabularul englez au radacini impartasite cu germana, de la structura gramaticala la vocabular. Este principalul motiv pentru care germana este una dintre cele mai usoare limbi de invatat pentru vorbitorii de engleza.

  1. Deschideti noi oportunitati de cariera

Avand in vedere atractivitatea acestei tari, companii din intreaga lume cauta vorbitori de limba germana. De fapt, aproape orice dintre marile corporatii internationale, va avea o oarecare afiliere cu Germania.

Dar cel mai important, centralele germane precum BMW, Volkswagen, Adidas si Lufthansa sunt toate infiintate in intreaga lume. Aflati-va printre zecile de mii de candidati cu care veti concura pentru a obtine un post in cadrul acestor companii gigant, invatand chiar elementele de baza ale limbii germane.

Cu siguranta, veti avea sanse mult mai mari de angajare in cadrul unei companii germane, in cazul in care sunteti o persoana vorbitoare de limba germana, in comparatie cu o persoana care nu vorbeste aceasta limba.

Chiar daca la interviuri se vor prezenta candidati care vorbesc perfect limba engleza, iar dvs. nu vorbiti tocmai perfect limba engleza, in cazul in care vorbiti mai bine decat ei limba germana, aveti sanse mai mari de a fi angajati.

  1. Intrati in gandirea lingvistica a celor mai mari inovatori din lume

Freud, Beethoven, Nietzsche, Mozart. Unele dintre acestea sunt nume care vor ramane pentru todeauna in istorie, si sunt nume care va suna cunoscute, nu-i asa? Ar trebui sa fie cunoscute si pentru dvs. aceste nume, pentru ca sunt cei mai mari ganditori, inovatori si lideri din viata noastra.

Acum, nu spunem ca invatarea limbii germane va va transforma intr-un Mozart, dar cu toate acestea, veti putea intelege mai multe din procesul lor creativ si de gandire prin invatarea limbii.

  1. Descopera un Internet complet nou

Imediat dupa rusa, germana este una dintre cele mai importante limbi scrise pe Internet. Mai exact, aproximativ 6% din Internet.

  1. Germana este a doua limba cea mai frecventa folosita in stiinta

La un moment dat in secolul XX, limba germana era limba oficiala folosita in lumea stiintei. Cu toate acestea, avand in vedere evenimentele din al doilea razboi mondial, oamenii de stiinta germani au fost ostraciti din comunitate.

Germana ramane inca a doua limba cea mai importanta din industrie, in ciuda acestor circumstante. Invatarea limbii va va oferi un avantaj daca sunteti serios in a face o diferenta in domeniu.

  1. Adoptati o noua modalitate de conectare si calatorie

Germanii sunt literalmente peste tot. Chiar si in SUA, peste 15% dintre americani au mostenire germana, care este de peste 60 de milioane de oameni numai in SUA!

Mai important, deoarece venitul mediu in Germania este mai mare decat venitul mediu din majoritatea celorlalte tari, multi dintre cetatenii acestei tari calatoresc peste hotare. Este probabil ca, oriunde te duci in Europa, America de Nord si in alte parti ale lumii, sa intri intr-un vorbitor de germana.

  1. Berlinul este un punct fierbinte pentru antreprenori

Cautati sa construiti urmatoarea aplicatie de miliarde de dolari si sa perturbati o industrie? Daca sunteti antreprenor, nomad digital sau un profesionist ambitios care doreste sa obtina aurul in industria startup-urilor, aveti locul dvs. la Berlin.

Piata europeana este plina de perturbari si cere ca ideile noi sa fie realizate. Ca putere economica a Europei, lansarea companiei in Germania este probabil sa va ofere cea mai mare sansa de succes. Mai ales la Berlin.

  1. Cultura recunoscuta pe scara larga la nivel mondial

Oktoberfest suna un clopot? Ce zici de un BMW? Sau carnati? De la produse alimentare, evenimente, pana la marci recunoscute la nivel mondial, cultura germana este larg adoptata in intreaga lume. Este o forta care trebuie luata in considerare. Invatand limba, veti incepe sa deveni si dvs. parte a acestei culturi.

Acestea sunt asadar doar 8 dintre motivele datorita carora, va puteti inscrie la cursurile de limba germana.

0 Shares
You May Also Like