De ce fel de tuning auto aveti nevoie?

0 Shares
0
0
0

De ce fel de tuning auto aveti nevoie?Majoritatea pasionatilor de masini se incadreaza in aceasta categorie. Ei doresc sa imbunatateasca aspectul, manevrabilitatea si puterea / cuplu masinilor lor, dar in anumite limite, pentru ca isi doresc in continuare sa foloseasca masinile in viata de zi cu zi, iar astfel opteaza pentru tuning stradal.

Daca acest lucru descrie, de asemenea, intentiile dvs., iata cateva indicatoare despre ceea ce puteti imbunatati pentru masina dvs.:

Suspensie: trebuie sa pastrati calitatea de mers a masinii, dar sa imbunatatiti totusi manevrabilitatea acesteia. Puteti face acest lucru cu un set de arcuri de coborare dupa piata. Datorita ratelor lor mai mari de succes, aceste arcuri aftermarket vor imbunatati manevrabilitatea masinii, permitandu-va totodata sa setati o inaltime de rulare mai mica.

Faceti ca motorul sa respire mai bine: veti fi surprins de cat de mult poate furniza alimentarea masinii dvs. atunci cand ii alimentati mai mult aer si cand o ajutati sa elimine mai rapid gazele de evacuare. Puteti incepe instaland fie un sistem scurt de admisie a aerului de ram sau un sistem de admisie a aerului rece. Un sistem scurt de admisie a aerului din ram este mai scurt si mai putin costisitor, dar nu furnizeaza atat de multa putere suplimentara.

Pe de alta parte, un sistem de admisie a aerului rece, desi este mai scump, ofera conducte mai lungi si ofera o putere suplimentara. Un nou sistem de evacuare aftermarket este, de asemenea, sigur ca va va ajuta motorul sa respire mai bine.

Roti si anvelope: Cand aveti jante din aliaj mai usoare, sistemul dvs. de suspensie nu va trebui sa functioneze la fel de greu ca in cazul aliajelor stoc pentru a le pastra plantate pe sol. Prin urmare, cu roti mai usoare, sistemul de suspensie devine mai sensibil, ceea ce duce la o manevrare mai buna. De asemenea, ar trebui sa obtineti anvelope mai late cu mai multa aderenta rutiera, pentru a va bucura de o mai buna agilitate si control in viraje.

Frane: nu puteti gresi cu franele imbunatatite. Franele de stoc functioneaza, probabil, foarte bine, dar, deoarece doriti sa ridicati lucrurile la o crestatura si sa imbunatatiti performantele masinii, ar trebui sa va ganditi la trecerea la frane orientate spre performanta. Avand o putere de oprire mai puternica va va oferi increderea de a impinge masina pana la limitele ei.

Remapping ECU: Reconstructia ECU este una dintre cele mai eficiente metode de a imbunatati performanta masinii. Fara o recapitulare corespunzatoare a ECU, masina dvs. nu va putea folosi pe deplin castigurile pe care le-au obtinut diferitele moduri. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, ar trebui sa utilizati doar un tuner de incredere.

Estetica: Atunci cand alegeti sa va tunati masina, cu siguranta pe langa performante trebuie sa tineti cont si de partea estetica, asa ca puteti trece pe la un service care se ocupa si de inscriptionari auto, pentru a va infrumuseta masina. Atelierele de specialitate ofera servicii profesionale de colantare integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv si in culoarea galbena destinata taxiurilor si nu numai.

Tuning auto pentru curse

Inca de la inceput precizam faptul ca un astfel de tuning va fi cu siguranta mai agresiva si mai scumpa. La acest nivel, v-ati angajat sa mergeti complet cu mod-urile, deoarece masina trebuie sa poata atinge nivelul de performanta necesar pentru o competitie serioasa de curse.

Roti si anvelope: alegerea rotilor si a anvelopelor depinde de tipul de curse in care doriti sa participati. Daca este vorba de cursa cu tractiune, veti avea nevoie de un set de curse de inalta calitate in spate, cu rotile de insotire corespunzatoare.

Daca este vorba de curse rutiere sau curse autocross, aveti nevoie de anvelope de inalta performanta, care sa poata gestiona peste 30 de minute de conducere de mare viteza pe cursa. Optiunea dvs. de anvelope ar putea determina daca castigati sau pierdeti, deoarece pneurile trebuie sa fie capabile sa puna toata puterea si cuplul la drum fara a aluneca constant.

Suspensie: Bobinele functioneaza cel mai bine pentru masinile cu senila. Acestea va permit sa reglati inaltimea de rulare, in functie de nivelul de performanta pe care doriti sa il atingeti. Deoarece pregatesti masina pentru concurenta, opteaza pentru bobine de cea mai buna calitate de pe piata.

Siguranta: puterea de franare imbunatatita nu poate fi supraevaluata atunci cand vine vorba de urmarirea masinilor. Trebuie sa obtineti mai multe frane premium, orientate spre cursa, cu diametre mai mari si materiale de inalta calitate. Siguranta dvs. pe pista depinde in mare masura de calitatea franelor dvs., astfel incat nu puteti sariti aici.

De asemenea, trebuie sa instalati o masina de rulare in masina dvs., care este construita in conformitate cu standardele recomandate de rulare pentru masinile de curse. De asemenea, va trebui sa adaugati un stingator de incendiu, o casca si un ham de siguranta in 4-5 puncte.

Turbocharge / suprasarcina: Instalarea unui turbocompresor sau supercharger de inalta calitate in masina dvs. poate spori puterea motorului autovehiculului cu peste 40%, asa ca daca cautati serios sa imbunatatiti performantele masinii dvs., acesta este calea de urmat.

Oxid azotos: Oxidul azotos este un alt mod sigur de a determina masina dvs. sa produca productie exploziva. Cand oxidul de azot este injectat in motorul masinii dvs., acesta se imparte rapid in oxigen si azot, din cauza temperaturilor super-inalte. Cresterea oxigenului pentru arderea motorului duce la producerea de mult mai multa putere.

Estetica: Si in acest caz, este necesar sa puneti mare pret pe estetica masinii, asa ca este necesar sa treceti pragul unui atelier de specialitate, pentru a va inscriptiona masina.

0 Shares
You May Also Like