Lucruri ciudate si totodata interesante pe care americanii le spun despre Subaru si le inregistreaza in statistici

0 Shares
0
0
0

Lucruri ciudate si totodata interesante pe care americanii le spun despre Subaru si le inregistreaza in statisticiLumea nu este un loc distractiv in acest moment si trebuie sa facem cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre cheltuieli si investitii.

Brandul Subaru este luat in ras deoarece proprietarii Forester si Outback sunt descrisi ca fiind hippie liberali, care mananca granola, au autocolante peste tot in spatele masinilor lor si adora cainii mai mult decat pe copiii lor. Desi exista unele adevaruri in aceste lucruri, trebuie sa stiti mai multe despre aceasta masina si despre tot ce poate oferi.

De asemenea, este bine sa stiti dinainte cat va costa o bara Subaru in raport cu alte marci, pentru ca trebuie sa luati in calcul si investitiile.

Proprietarii Subaru au gandit aceste masini cu accent pe calitate si totusi, statisticile spun alte lucruri. Potrivit furnizorilor de placi de inmatriculare personalizate  Click4Reg, Subaru Forester, Outback, Crosstrek si  WRX / STI  au cea mai proasta reputatie  dintre toate marcile de masini. Au chestionat peste 2.000 de soferi pentru a dezvalui cele mai frecvente impresii pe care le au oamenii despre condusul fiecarei marci de masini. Daca conduceti un Subaru, este posibil sa va placa sau este posibil sa nu.

Insurify spune ca media nationala este de 11,28 la suta dintre soferii au o amenda de viteza luata, in timp ce 20,12 la suta dintre soferii Subaru WRX au astfel de amenzi. Studiul afirma ca proprietarii Subaru WRX sunt vinovati de obtinerea celor mai multe amenzi, dar nici macar nu mentioneaza masina WRX STI de 310 CP cu performante superioare. Trebuie sa presupunem ca compania de asigurari auto a adunat ambele modele in constatarile sale.

Subaru are un vehicul cu tractiune integrala care are cea mai mare rata de accidente din culpa decat orice alta masina din America. Potrivit unui alt raport recent al Insurify, SUV-ul compact Subaru Crosstrek este implicat in mai multe accidente decat orice masina din SUA.

Media nationala este de 13,64% din toate modelele de pe sosea care au avut cel putin un accident anterior. Crosstrek, cea de-a treia masina cea mai bine vanduta a lui Subaru, ocupa locul 1 dintre toate modelele de masini cu o rata de accident de 25,81%.

Nu cumparati un Subaru mai vechi mai ales daca nu vreti sa intampinati probleme costisitoare cu el. Potrivit unui ziar din Oregon, 20 de modele mai vechi Subaru au fost raportate ca furate in fiecare luna in orasul Roses. In decembrie anul trecut, un numar uluitor  de 90 de Subaru au fost raportate ca fiind furate. In apropiere de Denver, membrii clubului Simply Subie au raportat cu usurinta peste 100 de Subaru furate furate in iulie 2017.

Ursii iubesc modelele Subaru Outback mai mult decat orice alta masina din anumite motive. Daca cumparati un  Outback si locuiti langa ursi, ati putea fi vizat. Se pare ca in fiecare primavara sau la inceputul verii, exista o poveste despre un urs prins intr-un Subaru Outback care distruge interiorul. Ursii cauta mancare, iar proprietarii Outback par sa lase mancare in masinile lor. Poate ca este mancare pentru caini.

Ar trebui sa stii ca Subaru nu a inceput ca o companie auto. In 1918, compania Nakajima Aircraft a fost fondata de un inginer naval japonez si a construit avioane militare. In cele din urma, compania s-a despartit si s-a nascut Fuji Heavy Industries. Fuji Heavy a decis sa inceapa  fabricarea mai multor domenii diferite, inclusiv primul sau vehicul Subaru 360. Subaru are inca o divizie de avioane si construieste elicoptere si aripi pentru avioanele Boing pana in prezent.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti de ce noul d model Subaru Forester sau Outback din 2020 are sase stele in sigla. Unii spun ca sunt o referinta la grupul de stele al Pleiadelor din constelatia Taur, despre care se spune ca este usor de observat pe cerul de noapte deasupra Japoniei. Altii spun ca marea stea simbolizeaza Fuji Heavy Industries, iar cele cinci stele mai mici indica cele cinci companii care au fuzionat pentru a forma FHI. Dar cine stie cu adevarat?

Desigur, toate aceste informatii nu ar trebui sa iti influenteze decizia de cumparare si de aceea ar fi bine sa te documentezi corect si cu privire la ceea ce aceste masini pot sa iti ofere. Reocmandarea noastra este aceea de a obtine cele mai bune rezultate din teste si de a intelege modul in care Subaru difera de alte masini.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca Subaru nu este o masina vazuta la fel in toata lumea. Daca americanii nu o plac, japonezii sunt foarte incantati de ea si si-o doresc cu siguranta. Subaru este o masina puternica si este cu siguranta o idee buna atunci cand ai bani de investit.

 

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like