De ce ne place Craciunul?

0 Shares
0
0
0

De ce ne place Craciunul?De Craciun sarbatorim Nasterea lui Iisus Hristos, iar acesta este cel mai important motiv pentru a iubi aceasta sarbatoare.

Exista insa in afara faptului ca sarbatorim Nasterea Domnului, o multime de alte motive pentru care ne place aceasta sarbatoare, si pentru care de pe la inceputul Postului, incepem sa numaram zilele pana la Craciun.

Ei bine, atmosfera magica din aceasta perioada este un alt motiv pentru care ne place Craciunul. Impodobirea bradului este unul dintre motivele pentru care asteptam cu totii aceasta sarbatoare.

Ne place sa punem globurile si instalatia pe brad, ne place sa facem poze langa brad, si cel mai important, ne place sa ne trezim in ziua de Craciun si sa vedem dimineata ca am primit cele mai frumoase cadouri de la Mos Craciun.

Ne place Craciunul datorita melodiilor specifice si datorita colindelor pe care le auzim peste tot, incepand de la tv, la radio, chiar si online. Apoi, referitor la colindat, ne place sa mergem sa ne colindam rudele, prietenii, cunostintele, colegii, etc.

Un alt motiv pentru care ne place Craciunul este acela ca vedem totul impodobit. Ferestrele magazinelor sunt impodobite, in oras sunt aprinse luminile de Craciun, avem casele impodobite. Totul este pur si simplu magic.

Ne place de-asemenea Craciunul pentru ca avem parte de cateva zile libere in care ne putem odihni dupa ce am muncit atat de mult timp inainte. Ne place ca putem sa petrecem timp de calitate alaturi de membrii familiei.

Ei bine, probabil pentru unii acesta este cel mai important motiv pentru care asteapta aceasta sarbatoare magica: mesele sunt pline de bunatati.

De Craciun, pe mesele romanilor gasim preparatele din carne de porc (carnat, caltabos, jumari din porc, slanina proaspat afumata). Cel mai mult insa, dintre toate bunatatile de Craciun, ne plac prajiturile de la BoromirMarket.ro, turta dulce si cozonacii.

In ceea ce priveste prajiturile, exista femei care au un adevarat talent la a face prajituri, si fac prajituri cu aceasta ocazie daca timpul le permite. Exista insa femei care sunt ocupate, si care lucreaza pana in Ajunul Craciunului, deci nu mai au timp liber sa faca prajituri, asa ca aleg sa le cumpere.

Ei bine, aceasta nu este insa o mare problema in conditiile in care prajiturile de la Boromir Market sunt atat de delicioase. De fapt, prajiturile de la Boromir sunt mult mai delicioase decat cele de cumparat, iar in unele cazuri, membrii familiei decid ca prefera aceste prajituri, in defavoarea celor facute acasa.

De la prajitura dobos la prajitura cu nuci, de la prajitura cu pere la prajitura cu cirese sau prajitura cu capsuni (acestea sunt doar cateva exemple), puteti alege diferite sortimente de prajituri delicioase de la Boromir Market.

Nu doar prajiturile ne plac de Craciun, ci si cozonacii, iar romanii au mesele incarcate cu cozonaci. Unele gospodine aleg sa faca acasa cozonaci, insa cea mai buna solutie este aceea de a-si indrepta atentia spre cozonacii Boromir.

De exemplu, cozonacul Royal cu caramel de la Boromir este unul dintre cele mai gustoase sortimente de cozonac dintre toate cele existente. Puteti alege si cozonac Royal cu ciocolata daca va place mai mult cozonacul cu ciocolata.

Un alt desert pe care il mancam mai ales de sarbatori este turta dulce. De-asemenea, puteti gasi la Boromir Market o turta dulce delicioasa, care cu siguranta nu va rezista mult pe masa.

Asadar, de Craciun sarbatorim Nasterea Domnului, iar cum acesta este un motiv de sarbatoare, atmosfera este una de vis. Bradul impodobit, cadourile sub brad, colindele, mesele incarcate de Craciun… toate acestea fac din Craciun, cea mai indragita si cea mai asteptata sarbatoare crestina din decursul unui an.

0 Shares
You May Also Like