De ce sa alegi un smartphone Android?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegi un smartphone Android?In momentul in care o persoana decide sa isi inlocuiasca vechiul smartphone, cu un alt dispozitiv nou si mult mai performant, in mod evident trebuie sa ia in considerare sistemul de operare al telefonului.

Dispozitivele iPhone au sistemul de operare iOS instalat, in timp ce majoritatea producatorilor de pe piata, au optat pentru sistemul de operare Android. In randurile urmatoare, am pregatit o lista care cuprinde cateva motive datorita carora, ar fi indicat sa alegeti un smartphone cu sistemul de operare Android.

  1. Mai multe optiuni

Cand alegeti un telefon Android, aveti ceea ce pare o cantitate nesfarsita de optiuni si solutii pentru telefoane. Vreti un telefon care face tot ce fac telefoanele in mod normal, impreuna cu fotografiile extrem de bune? Cumparati un telefon al carui punct forte este camera foto?

Vreti un telefon robust, care sa reziste odata cu trecerea timpului si sa functioneze la fel ca in prima zi? Vreti un telefon care sa aiba un ecran de rezolutie 4K si nu un ecran de 720-1080p? Vreti un telefon cu un factor de forma mai mic sau mai mare?

Telefoanele Android acopera toate acestea, cu atat mai mult. Aceasta este frumusetea telefoanelor Android, pentru ca il puteti obtine pe cel care vi se potriveste.

Cu un iPhone, ei bine, optiunile sunt putine, pentru ca alegeti doar cele mai noi modele iPhone, sau dispozitive mai vechi lansate de Apple. Tot ceea ce are in el este ceea ce obtii.

Sigur, s-ar putea sa obtineti 2 sau 3 optiuni pentru un telefon mai mic sau mai mare, care sa aiba hardware usor diferit, dar asta este cam tot. Aparatul foto, ecranul, hardware-ul intern etc. vor fi aceleasi pe baza modelului.

  1. Personalizare

Daca va place sa va puteti personaliza telefonul, atunci Android este absolut calea de urmat. Nu va place tastatura standard cu Android? Vestile sunt bune in acest caz. Descarcati doar o aplicatie pentru tastatura terta parte care o inlocuieste pe cea din stoc.

Nu va place lansatorul care va ruleaza telefonul? Descarcati un nou lansator. Vreti sa faceti ca telefonul dvs. sa aiba un aspect exact ca un telefon Windows? Da, avand un telefon cu sistemul de operare Android, se poate face si asta.

Credeti ca iOS va permite acest lucru? Cu siguranta nu! Ei bine, Apple este un brand caruia ii place sa mentina lucrurile simple si usor de utilizat, ceea ce este in regula. Atunci de ce, odata cu lansarea fiecarei versiuni iOS, Apple copiaza multe lucruri pe care Android le-a avut de mult timp acum?

Text predictiv pentru mesajele dvs., o aplicatie pentru sanatate, tastaturi terte, texturi de tip Swype, stocare in cloud pentru toate fotografiile, widget-urile si multe altele. Android (datorita Google) avea toate aceste functii cu mult inainte ca Apple sa le lanseze cu noi versiuni iOS.

Este sigur sa spunem ca majoritatea celor mai recente si mai bune functii software pot fi gasite cu Android si Apple este intotdeauna in urma.

  1. Hardware

Se poate spune ca, categoria de hardware solidifica intr-adevar dezbaterea dintre Android si Apple. Oamenii pot argumenta toata ziua despre ce software (sistem de operare) este mai bun, dar nu puteti argumenta hardware-ul mai bun si mai rapid la un pret mai ieftin.

nou. Din acest punct de vedere, telefoanele Android au un mare avantaj, iar acesta este unul dintre motivele datorita caruia, foarte multe persoane care au nevoie de un nou smartphone, opteaza pentru un telefon Android.

  1. Magazinul Google Play

Magazinul Google Play este fantastic. Este bine pus la punct, extrem de usor de utilizat si ofera orice tip de aplicatie la care va puteti gandi. Ei folosesc o interfata de utilizator foarte simplista, care este frumoasa.

Este usor de citit, le arata utilizatorilor ce vor sa vada si este atractiv vizual. Totusi, acesta nu este avantajul pentru Android. Avantajul este ca trimiterea unei aplicatii la Google Play Store este mult mai usoara decat sa parcurgi Apple App Store.

Da, asta se datoreaza faptului ca Apple trece printr-un proces obositor de verificare a aplicatiei pe care o trimiteti pentru a va asigura ca respecta orientarile lor. Acest lucru poate impiedica descarcarea programelor malware printr-o aplicatie, dar nici macar jumatate din acesta.

Apple va refuza aplicatia dvs. sa intre in magazinul de aplicatii daca faceti un lucru la fel de stupid ca sa folositi in mod incorect simbolul „chevron”.

Pe de alta parte, este mult mai usor sa trimiteti aplicatia dvs. bazata pe Android in Magazinul Google Play. Nu trebuie sa parcurgeti jumatate din lucrurile pe care trebuie sa le parcurgeti cu Apple. Acest lucru va face viata mai putin stresanta si in mod evident, utilizatorilor le place asta.

Exista atat de multe motive datorita carora, puteti lua asadar in considerare ideea de a va cumpara un telefon Android.

Puteti opta pentru cele mai noi telefoane Samsung, sau puteti opta pentru telefoane Samsung second hand, pentru a economisi bani, insa cu siguranta un smartphone second hand de la Samsung, va face fata tuturor cerintelor.

0 Shares
You May Also Like