Este rentabil sa cumparati un telefon Xiaomi?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand este necesar sa va inlocuiti smartphone-ul, cu siguranta doriti un dispozitiv nou mai performant decat vechiul telefon. De-asemenea, doriti ca noul dispozitiv sa aiba un raport calitate-pret cat mai bun.

Ei bine, exista multe telefoane pe piata care au o calitate superioara, insa vestea mai putin placuta este cea legata de pret. Dispozitivele din gama de varf atat de la Apple, cat si modelele Samsung sau Huawei, au preturi foarte mari.

Daca doriti insa dispozitive performante dar care sa nu va produca o gaura mare in buget, in mod evident trebuie sa va indreptati atentia spre cele mai noi modele de telefoane mobile Xiaomi.

Discutam intr-adevar despre un producator chinez, si stim cu totii ca producatorii chinezi nu sunt atat de apreciati pentru calitate, insa lucrurile stau total diferit atunci cand vine vorba despre Xiaomi. Acesta este un brand chinezesc care scoate pe piata doar telefoane mobile de cea mai buna calitate, si care au preturi foarte atractive.

De multe ori, telefoanele Xiaomi costa mai putin de jumatate in comparatie cu dispozitivele Samsung sau iPhone de ultima generatie, insa la capitolul specificatii tehnice nu sunt deloc inferioare. Din acest motiv, consideram ca este rentabil sa cumparati un telefon Xiaomi.

Ba chiar mai mult, va prezentam in randurile care urmeaza, cateva dintre marile avantaje ale acestor telefoane mobile Xiaomi. Cititi pana la final, pentru a afla de ce este rentabil sa cumparati un astfel de smartphone.

Raport pret / performanta

Pur si simplu nu exista un alt producator de smartphone-uri care sa ofere acest lucru ca Xiaomi. Daca credeti ca totalitatea experientei conteaza si va dedicati unui dispozitiv iOS sau al unui alt dispozitiv Android de la ceilalti producatori de smartphone-uri, atunci aceasta propunere de valoare nu este la fel de puternica.

Dar, daca vorbim despre specificatii hardware brute si construim calitatea la intervalele de pret pe care le ocupa dispozitivele Xiaomi, pur si simplu nu exista un alt concurent in acest moment.

Actualizari periodice MIUI

Chiar si criticii Xiaomi sustin ca nu exista o alta marca care sa ofere netezimea experientei atunci cand vine vorba de actualizari, cel putin in sfera Android. Conform consensului popular, doar iOS ofera o experienta superioara in acest domeniu.

Ciclul de dezvoltare al Xiaomi le permite, de asemenea, sa deruleze corectii si actualizari relevante mai rapid decat oricine altcineva, asa ca merita luat in considerare si acest lucru.

Grad ridicat de personalizare

Nu numai ca MIUI este bazat pe Android, dar a incepe sa personalizati dispozitivul in mod personal, in MIUI se face si mai usor decat in Android, deci este mai usor sa va configurati telefonul propriilor nevoi. Puteti modifica chiar si ecranul de pornire, si puteti aduce multe alte modificari interesante.

Comunitate dedicata

Xiaomi are o comunitate larga si in crestere, de limba engleza, de avocati si moderatori marca dedicati. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa invatati limba chineza pentru a va bucura de beneficiile de a face parte din comunitatea Xiaomi. Si unic pentru orice producator de telefoane inteligente, Xiaomi nu anuleaza garantia dvs. daca le inradacinati telefoanele

0 Shares
You May Also Like