La ce te ajuta un incarcator wirelessExista si alte beneficii. Cel mai obisnuit standard de incarcare fara fir, Qi, este disponibil in toate tipurile de locatii publice, in special in Statele Unite – deci, daca va aflati intr-un aeroport sau hotel, puteti gasi adesea o placa de incarcare fara fir.

Este mult mai demn decat incercarea de a gasi o priza ascunsa si sperand ca puteti obtine o priza in care sa bagati telefonul la incarcat.

Exista un alt avantaj. Deoarece incarcarea fara fir este un standard universal, ati putea folosi un set de incarcatoare pentru o gramada de dispozitive – telefon, smartwatch, tableta si asa mai departe. Read More →

Cum se face corect SEO?Structura paginii ar trebui sa faciliteze navigarea pe Internet, si acest lucru se realizeaza prin cresterea navigarii, pe pagina, ceea ce imbunatateste pozitionarea sa si se presupune ca o sedere mai lunga, releva continut bun deci veti obtine un scor mai bun de la Google.

In acest sens, trebuie sa lucram la optimizarea cuvintelor cheie pentru care ne propunem sa ne pozitionam. In cadrul marketingului de continut, scrierea articolelor trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru optimizarea SEO in Google: o extensie de aproximativ 1500 de cuvinte, cu o densitate a cuvintelor cheie de aproximativ 2-2,5%, includerea cuvintelor cheie cu coada lunga si care apar, at?t cuvantul cheie principal, cat si coada lunga, in anteturile H1, H2 si H3. Aceste anteturi, la randul lor, faciliteaza citirea si mareste timpul petrecut pe pagina. Read More →

Scopurile si audienta in SEODefineste-ti scopurile.

In primul rand, determina-ti scopurile ca website sau ca business. Vrei sa conduci vanzari prin site-ul propriu? Iti monetizezi site-ul prin add-uri si tangential vrei sa cresti traficul si vizitatorii?

Scopurile tale vor determina pe ce tip de continut ar trebui sa te concentrezi. Pentru cea mai buna optimizare seo Bucuresti, intra pe DanBradu.com!

Daca pe primul loc este vazarea anumitor produse (magazin online), focus-ul tau primar ar trebui sa se axeze pe pagini atractive, informative, ale tuturor produselor pe care le ai in vanzare. Aceste pagini trebuie sa fie bine optimizate atat pentru search cat si pentru conversii. Read More →

Ce trebuie sa stii despre algoritmul Hummingbird?

Ce trebuie sa stii despre algoritmul Hummingbird?Cine nu isi doreste ca site-ul sau sa apara in topul listei de rezultate generate de Google? Din nefericire pentru unii, acest lucru nu se poate face fara investitii in ceea ce priveste procesul de optimizare SEO.

Nu oricine face optimizare SEO la un nivel profesionist, dar oricine care  stie despre ce este vorba, si-o doreste. Vrei ca site-ul tau sa ajunga in top? Vrei sa ai cat mai multi clienti atrasi de articole interesante pentru ei? Vrei sa ai articole de calitate care duc spre site-ul tau?

Vrei ca acestea sa fie postate pe o multime de site-uri, site-uri cu Page Rank mare? Vrei sa ai articole scrise in perfecta concordanta cu cerintele Google? Daca raspunsul tau la aceste intrebari este „Da”, inseamna ca ai nevoie de DanBradu.com .

Firma detine peste 100 de site-uri care sunt proprietate personala, se bucura de clienti atat din tara cat si din strainatate, iti garanteaza articole scrise corect, documentate si originale, iti garanteaza cate 150 de click-uri naturale pentru fiecare articol, in trei cuvinte, „iti garanteaza succesul!”. Daca ti-ai dat seama si tu cat sunt de importante aceste aspecte pentru a avea succes, intra pe http://danbradu.com/optimizare-seo/ si ia legatura cu profesionitii. Te asteptam! Read More →

De ce este importanta prezenta in mediul online?

De ce este importanta prezenta in mediul online?Nu mai este un secret faptul ca totul astazi este raportat la internet. Intalniri sau doar comunicare, vanzari sau promovare, toate se regasesc in acest univers informational, nemarginit si in plina dezvoltare.

Ca drept urmare, si metodele de a ne regasi in spatiul nelimitat al internetului s-au dezvoltat din ce in ce mai mult, simpla noastra prezenta in acest amplu domeniu, fara imbunatatiri constante de tip optimizare SEO articole, optmizare site, sau utilizare campanii Adwords PPC (Pay Per Click), nemafiind suficienta.

Despre beneficiile privitoare la indeletnicirea de optimizare seo ce inseamna s-au transpus randuri de caractere in fisierele de editare, astfel incat nu mai este necesar sa reluam aceste explicatii care par a fi intr-un final intelese.

Am inteles si faptul ca gigantul Google apreciaza continutul sintetizat, clar si de calitate, astfel incat vom parcurge cateva avantaje pentru care ne-am dori sa facem toate aceste imbunatatiri, mai exact vom vorbi despre importanta vizibilitatii noastre in mediul online. Read More →