Cum se face corect SEO?

0 Shares
0
0
0

Cum se face corect SEO?Structura paginii ar trebui sa faciliteze navigarea pe Internet, si acest lucru se realizeaza prin cresterea navigarii, pe pagina, ceea ce imbunatateste pozitionarea sa si se presupune ca o sedere mai lunga, releva continut bun deci veti obtine un scor mai bun de la Google.

In acest sens, trebuie sa lucram la optimizarea cuvintelor cheie pentru care ne propunem sa ne pozitionam. In cadrul marketingului de continut, scrierea articolelor trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru optimizarea SEO in Google: o extensie de aproximativ 1500 de cuvinte, cu o densitate a cuvintelor cheie de aproximativ 2-2,5%, includerea cuvintelor cheie cu coada lunga si care apar, at?t cuvantul cheie principal, cat si coada lunga, in anteturile H1, H2 si H3. Aceste anteturi, la randul lor, faciliteaza citirea si mareste timpul petrecut pe pagina.

Adresele URL ale site-ului dvs. ar trebui sa fie prietenoase: sa fie concise si scurte, fara numere, prepozitii, simboluri si chiar accente. Cuvintele cheie, evident, trebuie sa fie continute si cu atat mai mult la inceput, cu atat mai bine.

Amintiti-va ca, odata ce a publicat un articol pentru a schimba URL-ul trebuie sa faca o redirectionare, astfel incat sa se evite acest proces care poate fi confuz, ar trebui sa va amintiti sa le puneti frumos inainte de publicare. Pentru mai multe detalii accesati Seoaccounts.net.

Existenta unor link-uri sparte sunt penalizate de Google, astfel incat acesta nu mai face verificarea starii link-urilor, desi, la inceput, puteti fi lasat pentru moment in pace si va vetiĀ  mentine SEO-ul in Google. Puteti folosi si redirectionari daca este ca exista erori sau optimizarea codului.

Imaginile trebuie optimizate astfel incat sa nu afecteze negativ viteza paginii. Acestea ar trebui sa aiba, de asemenea, titluri complete orientate spre SEO, iar meta-descrierile ar trebui sa includa cuvantul cheie care a fost prelucrat. In atributul “Alt”, va aparea si cuvantul cheie in cauza. Acest lucru este foarte relevant pentru SEO in Google, deoarece influenteaza pozitionarea obtinuta la efectuarea cautarii de imagini.

Link-uri interne in cadrul site-ului

Legaturile interne din cadrul paginii in sine, conectarea articolelor intre ele sau articolelor cu pagini de service sunt foarte relevante pentru SEO in Google. In aceasta retea de linkuri interne vedem ca paginile si meniul trebuie sa fie legate de toate paginile paginii web.

Cu legaturile interne ale articolelor, paginile de servicii sunt legate, astfel incat sa puteti mari Rank-ul si sa imbunatatiti SEO in Google. Daca exista o retea de articole cu link-uri bine structurate si consolidate, atunci cand primele pozitii sunt atinse in Google, acestea vor fi stabile.

Toti sunt factorii care influenteaza imbunatatirea experientei utilizatorului si ca incearca sa ramana cat mai mult timp pe pagina, astfel incat Google sa recompenseze pagina cu o crestere a clasamentului rezultatelor.

Optimizare SEO OffPage

Aspectele de imbunatatire a SEO Off Page sunt cele care sunt legate de terte parti si care influenteaza foarte mult SEO in Google.

Se poate spune ca cea mai importanta componenta a paginii SEO Off sunt legaturile sau backlink-urile care indica site-ul nostru. Dupa cum am vazut in sectiunea competitie, legaturile sunt calitatea este cea mai importanta pentru a beneficia de SEO in Google si pentru a imbunatati pozitionarea in motorul de cautare.

 

0 Shares
You May Also Like