De ce se descarca atat de repede smartphone-urile?

0 Shares
0
0
0

De ce se descarca atat de repede smartphone-urile?Cu totii detinem un smartphone, iar acest lucru este firesc in conditiile in care suntem dependenti de aceste telefoane. De precizat insa este faptul ca smartphone-urile au un mare dezavantaj fata de vechile telefoane mobile, si anume faptul ca rezista foarte putin timp incarcate.

In continuare vom vedea de ce se descarca atat de repede smartphone-urile, si vom vedea care ar fi solutiile ideale pentru remedierea acestei probleme.

Sa incepem cu inceputul. Trebuie sa invatam comportamentul bateriei noastre pentru a localiza problema si pentru a gasi ulterior o solutie. Pentru a intelege mai bine ce inseamna ca bateria este bifata, accesati Setari> Baterie. Daca gasiti aplicatii de pe acest ecran care utilizeaza o multime de resurse ale bateriei, atunci ganditi-va daca aveti cu adevarat nevoie de ele. S-ar putea sa economisiti bateria prin eliminarea acelor aplicatii de care nu depindeti.

Opriti luminozitatea automata.  Desi luminozitatea automata este de obicei suficient de sofisticata pentru a produce o setare confortabila de vizualizare pentru fiecare persoana, nu este capabila sa selecteze setarea optima.

Scurtati timpul de expirare a ecranului. Este bine cunoscut faptul ca ecranul este una dintre cele mai mari surse de consumare a resurselor bateriei pe un telefon Android, gestionarea acestuia fiind cruciala pentru longevitatea bateriei.

Setarea “screen-timeout” sau “sleep” determina cat timp afisajul dvs. va ramane in stare de veghe dupa ce a fost implicat. In cazul in care ecranul ramane luminat in timp ce nu va uitati la el, pierdeti resurse importante si scurtati durata de viata a bateriei. Cel mai bun lucru este sa il setati la cea mai mica valoare pe care o utilizati in mod obisnuit si sa o schimbati doar atunci cand este necesar.

Nu va faceti griji cu privire la aplicatiile care necesita ca ecranul sa se afle permanent luminat in timpul utilizarii, cum ar fi jocuri sau cititori de carti electronice, stiu sa ramana deschise, indiferent de configuratia dvs.

Aveti grija la aplicatiile de fundal pe care le aveti pe telefon. Multe aplicatii va vor solicita sa configurati frecventa actualizarii atunci cand le plasati pentru prima data in pagina dvs. de pornire, desi va puteti intoarce oricand la setarile lor pentru a le modifica. Trebuie doar sa tineti cont de faptul ca unele aplicatii nu ofera acest lucru deloc, iar acestea ar putea fi asasini reali de baterii smartphone.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont pentru a mari durata de viata a bateriei. In cazul in care respectati acest ghid dar nu remediati problema, cel mai probabil veti avea nevoie e o baterie smartphone noua, compatibila cu telefonul dvs.

Nu trebuie sa va faceti griji privind inlocuirea bateriei, pentru ca atunci cand discutam despre piese telefoane, bateria este una dintre ele mai cautate piese.

Deasemenea, bateria este componenta unui smartphone care se schimba cel mai usor, asa ca daca telefonul nu va rezista incarcat foarte mult timp desi respectati toti pasii din acest articol, aveti nevoie de o baterie noua.

0 Shares
You May Also Like